Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas narod ismijava svakoga ko je uspjesan i nalazi im mane... najbolji primjer je Dzeko. Nije mala stvar biti 187. u svijetu tenisa, svaka ti cast i zelim ti puno uspjeha :) Nadam se da ces napredovati jos vise.
Nemoj molim te!!! Pa srbi i hrvati imaju 7, 8 tenisera u top 100 pa ne pišu kao mi. Nama je uspjeh biti 187 na svijetu. Čime se mi ponosimo. Bruka i sramota... pa Đoković je među prva tri uvijek pa srbi ne pišu kao mi... Nama fali sportskog uspjeha, a zemlja nam je puna seljaka tako da i najmanjem sportskom uspjehu dajemo prevelik značaj.
Slazem se Yahel, svakome je cilj da bude u top 100, a ne u top 10. To je veliki uspijeh. Zasto uopste da tezimo ka 10 mjestu ? Naprijed Dzumhure, da nam se komsije smiju. Cuj da se ne ismijava, pa jbt ako mi reprezentas drzavu onda je predstavljaj ponosno u top 10, a ne da smije narod ovakvih izjavama sa "top 100" , pomislice neko da smo previse ambiciozni :D Dzumhure ako ikad ovo procitas, nemoj nas blatiti svojom igrom, a jos manje svojim izjavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Onda na najbolje (Nadala, Federera i Mareja).
uci ces u top 100....al u qrcu!!! prevarantu jedan, 5 puta igram na njega, protiv njega, kako god i gle cuda, svaki put favorit izgubio. mame ti se na*ebem, dabogda te suspendovali dozivotno!!!
NjV izdao UPOZORENJE NAJVIŠEG STEPENA (MOGUĆNOST RATA): naši geostrateški neprijatelji Vatikan i dinastija Windsor ubrzali kulminaciju dejtonske igre u narednim danima i sedmicama, pa su Željeznice FBiH u petak saopštile da 15.12. GRANICE FBiH POSTAJU MEĐUNARODNE i VOZOVI NE VOZE ZA BANJA LUKU I PLOČE VEĆ SAMO DOBOJ I ČAPLJINU, TE DA JE TAJ RED VOŽNJE "USAGLAŠEN SA SVIM EVROPSKIM I REGIONALNIM ŽELJEZNICAMA"; znamo da "EU" petkom kad je pažnja javnosti najmanja saopštava najveće krađe suvereniteta od naroda Evrope, a tu je bio i žrijeb za mundijal a 15.12 sahrana Mandeli; UBRZANI RASPAD ZEMLJE se dešava 1 dan nakon sjednice "PIC-a" gdje su JEZUITI PREKO YEEa OTELI VANJSKU POLITIKU SAD-a ŽUREĆI DA PRETEKNU AMBASADORICU I ZAVRŠE GENOCIDNU PODJELU PLIJENA PRIJE NEGO ONA PREUZME FUNKCIJU; NjV poručio Obami da Cormack mora fizički preuzeti ambasadu SAD-a do 15.12 i ZAUSTAVITI jezuitskog pijuna Yeea u uzurpiranju njene funkcije http://is.gd/sW9lTx
Slazem se Dzumhure, svakome je cilj da bude u top 100, a ne u top 10. To je veliki uspijeh. Zasto uopste da tezimo ka 10 mjestu ? Naprijed Dzumhure, da nam se komsije smiju. Ali ovo su veliki ciljevi ! Ismijavat ga treba, pa jbt ako mi reprezentas drzavu onda je predstavljaj ponosno u top 10, a ne da smije narod ovakvih izjavama sa "top 100" , pomislice neko da smo previse ambiciozni :D Dzumhure ako ikad ovo procitas, nemoj nas blatiti svojom igrom, a jos manje svojim izjavama.
damire želim ti sve najbolje
Uvijek mi pozli od onih ljudi koji ne priznaju zemlju u kojoj je rođen, u kojoj živi, u kojoj je odrastao, u kojoj će mu kosti ostati. Tuđu zemlju smatra svojom, tuđinu naziva domovinom, a ti isti ga zovu "mali iz provincije" i zezaju ga na račun govora (ba, bolan). Silom se ne može izbaciti svoja domovina, a prigrliti tuđa, a pogotova onu koju želiš da grliš te ne prihvata. Neko vas možda i žali (i jeste za žaljene), ja ne, meni ste odvratni. Malo filozofije. :)
Damire ako se umuljaš nekako u top100, ima da nazovemo avion po tebi :-))
Kada nisi do 20. uspio, nećeš ni poslije
bravo bravo! a Ljubicic sa 27 bio u prva 3! koji si ti expert?!
Pošto je tenis sport za inteligentne ljude, a znajući da su bošnjački intelektualni kapaciteti veoma ograničeni, nažalost, moraću da te razočaram i da ti kažem da je 187 mjesto tvoj maksimum. Jedan je Novak Đoković, i još par malo slabijih od njega poput nadala, mareja, del potra..... koji mogu biti u samom vrhu svjetskog tenisa!
pickice :-D
Tenis je sve osim sport za inteligente ljude. Novak jeste sila od igraca i to stoji, ne mozes ovog momka nikako porediti s njim. A kad vec hoces da izdizes Srbiju, koja ste ono vi grupa u Brazilu ? Nesto ne mogu da se sjetim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uspjeće ali samo pod tuđom zastavom.
Ja, ja ući ćeš sigurno...
nek je sa srecom
Nemoj da te ona mala plava raščerupa kao pevca !!!
nikada vise ja ovoga necu gledati kako igra pa i da udje medju 10 top, nesto on reket lomi zbog poena a nije svjestan da nema novca za drugi, od glavu ga razbiji pa neces fulati onako