Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za frizuru potrudio se frizer
RiH?
Znamo, piše na dresu, nije potrebno i na glavi.
da mi ga je nafatat da pitam gdje se ošišao, da kupim vjetrobran za dvicu
A jes ljakse hahaha
RiH 🤔😭😢
Još jedna potvrda o kakvom se degeneriku radi. Da nije tenisač bio bi fundamentalist na prostoru 23% Islamske države Fekalistan.
Bravo Damire ovi ovdje po klixu samo pljuju nista nerade i samo govore nema posla sve nehljebari
ciganluk
Svi gradzani Bosne i Hercegovine su uz tebe......SRETNO
dobar potez ali lose uradjeno...kaka
Boze sacuvaj...
Istakao debilizam.
Kretenizam i malograđanštine na kvadrat
Tako je Damire , ti jesi prezent svoje BiH . SRETNO !
Mjenjaj frizera pod hitno
Ne vjerujem sta citam u komentarima,a i ne vjerujem da ih uopste citam... Pa zar nije normalno da promovise svoju drzavu? Momku kapa do poda sto je dogurao ovako daleko u ovakvoj drzavi koja mu je vjerovatno samo odmogla. Damir je dobar momak i to znaju svi koji ga imalo prate. Meni je licno ovo smijesno i glupo,ali ne za uvrede.