Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki prenos,link?
zato ce Dejana sebi priustiti novu operaviju... obicna sponzorusa plasticara... kad naidje bolji njezine gore list a on je htjeo- djumhur nogu dobija
Ti očigledno voliš ta tračanja... Tetko, pripazi na igle, kako to heklaš, na šta će ti ličit' stolnjak... I ukini taj "mostar" iz nicka, kaljaš mi rodni grad.
Evo ti bolji nick: BijeloPoljeJeMojGrad
Ako nista, zamisli da od pobjede mozes stan tu kupit, jos dva tri full stana negdje drugo i bijesno auto. I Dejani sta hoce..
Damire uzmi ga .Samo je on veca budala od tebe .
Za periodu od naredne dvije godine Damir ce dogurati daleko na jednom velikom turniru!!! A mozda udje i u top 10 nikad se nezna! Uglavnom sretno danas
bice zeznuto ali milion je milion :)
Nije mi drag srcu. Al zelim ti svu srecu da te krene
Hajde damire opucaj ga