Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma buraz svaka tebi cast. Uzeo si 100 milja, spavas uz dobru malu, hotel perverzija, mi ponosni jer si dogurao do finala. Sad ti uzivaj a mi se odosmo kupati iz flasa jer vode nemamo:)
@Yokohama Kakav moron treba biti pa ovo napisati ?
@petarpetrovic Ima pravo covjek da navija za koga hoce. Za mene je Andy Murray najbolji teniser i ne bih imao dvojbe za koga bih navijao kad bi igrao protiv Damira Dzumhura.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Dzumi na ovoj izjavu "Ovo je velika stvar za mene i za moju zemlju u kojoj sam jedini igrač u TOP 100. Mislim da mnogi u Bosni ostaju budni da prate moje mečeve što me čini jako ponosnim na moju zemlju. Za malu zemlju poput Bosne je ovo veliki rezultat. Prošli smo kroz grozne stvari u posljednjih 20 godina zato sam ponosan na svoju zemlju, na sebe i nadam se da će sutra biti dobar dan".
@Yokohama smaras i nisi zanimljiv
Ovom izjavom je demantovao navode da nece od naredne godine igrati za Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Preselio bih i ja da mi ga ona crnka duva .
Bez obzira na poraz zasluzuje docek jer turnir je bio jak. Ako neko sazna kad je docek molim da objavi.
On je lud, on je jak, on je Željin Manijak !!!
@Avenija idi skini opanke i operi noge.
Ne znam cemu minusi. Pa vi ste navijaci na baterije. Kad je Dzeko igrao za City, ne znam sta mislite.. da ce navijaci Uniteda navijati za City jer je tamo Dzeko? Kap sto rekoh, za Murraya navijam taman igrao on i protiv Dzumhura. Svako dobro.
E neka je izgubio vala bas.
Yokohama Pofafaj mi ga.
54. na ATP listi je pravi podvig za nekoga ko dolazi iz mlade države u kojoj je kamena s ramena dominantna disciplina i gdje ti seljadija ne oprašta ako se javno izjasniš kao ateista. Šalim se, u Sarajevu, na Koševu, se dobar tenis igrao od kako je svijeta i vijeka, a i Tuzla iznjedri dobre tenisere.
Bravo Dzumi, svaka cast. Malo je nedostajalo da slavis i u funalu..
Pa jel stvarno njega otac jos trenira..ima li on uopste nekog profesionalnog trenera?
Dzumi za 2h zajebancije i pederluka uzeo 100 milja. I Malo mu je.... ide ciganci u BH telecomu za sponzorstvo, od federalnog ministarstva sporta trazi 5000 koje mu pripadaju..... dokle ide ljudski bezobrazluk, to je nevidjeno.....A oni, istinski bh sportisti koji se bore za drzavu za dzaba, ne mogu doci u BHT na razgovor, kamoli sta drugo... FUJ!??
Nisam gledao, al je li opet govorio da je on ateista da nema nista sa religijom...🙈🙈🙈
Pa, sta i da jeste? BOlje ateista nego vi tzv "vjernici".
Rekoh ja , još dosta pure mora da pojede da bi bio snažniji , parirati nekom boljem , nad jačati ga i dobit atp finale , malo teže u trenutnoj formi...
Jok eto pobjedice haha standardno ja rekoh neki dan oni meni minuse opet ce al nema veze bitno je biti realan i objektivno priznati da mi nemamo sportistu za ovaj sport da je u kontinuitetu dobae
Damireeee Sarajlijo!!!!!!
Licno mislim da je mogao napraviti jos jedan korak i popeti se na vrh trona. Ne bi bilo nezasluzeno. Ali, momak je na tronu - dosad najveci teniski trofej za bosansko-hercegovacki tenis. Damir Dzumhur ce imati jos mnogo za reci na bjelosvjetskim teniskim arenama u vremenu koje dolazi. Covjek je ulozio mnogo truda, nije pretjerano reci...cijeli zivot, kako on tako i njegova familija. Zato me raduje da su plodovi tog truda opipljivi. A momak je laf, dingospo. Sretno u NY-u!