Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko se razumije u tenis i kvalitete Del Potra, mogao je da gleda mozda najbolji mec Dzumhura koji je odigrao u karijeri. Naravno, nedostajalo mu je malo koncentracije u odlucujucim momentima, pogotovo u zavrsnici prvog seta. Inace, nema mu se sta zamjeriti. Propisno je namucio jednog od najboljih igraca svijeta i velikim dijelom ukrotio njegov razorni forhend... samo da ovako nastavi i da se bori uvijek do kraja.
delpotro djokovića razdere .
Damir je odlican,iz ove nakaradne zemlje biti medju prvih sto,,,,veliki uspjeh,samo naprijed
Ne zalim ova dva ipo sata gledanja apsolutne magije i umijeca kojim si ispisao ovaj mec. Ponosno i vise nego dostojanstveno si izgubio, a svako ko je gledao barem 2-3 gema u kontinuitetu moze potvrditi da Del Potro treba biti presretan sto je ovako ispalo i zahvaliti Damiru na glupim greskama na 2-3 i poklonjenom brejku. Sve u svemu, kapa dolje, najbolji mec Damirov dosad! PONOS.
Aahhhhhaaaaa!!!
Moze da prica ko sta hoce ali kad je Damir u pravoj formi to je najlepsi tenis koji neko igra na svetu..kakvi neverovatni poeni..potezi koje niko ne moze da izvede..savrsenstvo..sigurno igrac koji igra najlepsi tenis na svetu..fali mu samo konstatnost tokom celog meca i iskustvo sa jakim igracima da dodje medju prvih 10..a u ovom mecu mu je falilo samo malo srece..
O cemu mi pricamo ? Delpo osvajac US Opena,da nije jebenih povreda sigurno bi bilo jos GS titula.Trenutni osvajac Davis Cupa i to uglavnom njegovom zaslugom.Srebreni sa Olimpijade,US Open opet odlican bio i kao znal ovaj pobijediti ikoga.Mozes ga volit ne volit ali je odigrao odlican mec.
Glumac da nisi misio pobjediti....
Glumac da nisi misio pobjediti....
@TaleD2 uvalim ti...
Dado, ne sekiraj se, ima drugo poluvrijeme, organiziraj se, zaigraj bolje u drugom, i zabiti češ gol.. Ako ništa, uvijek možeš preći da igraš košarku, i tješi se da si 'propisno namučio' protivnika
Pogani terorista, sa 23%, gdje vlada zlo. Zlo je izgubilo, kakav Džumhur.
Genocidaš, začepi!
Kako su trenotno losi ovi iz top 10, Delpo je je do kraja godine u top 5 sigurno.
Jak Dzumhur ove godine.Ulazi u Zenit karijere. Nije daleko od top 30.
Jbga Del Potro je masina
Dobiti set protiv Del Potro-a - nije svacije....i zijaniti jedan u tie-brake -u. Nisam bio u situaciji da gledam ovaj mec, al' Dzumi, ocigledno, zapne protiv 'gazija'. Tako i treba: yebo 'shashu'.
Dobiti set protiv Del Potro-a - nije svacije....i zijaniti jedan u tie-brake -u. Nisam bio u situaciji da gledam ovaj mec, al' Dzumi, ocigledno, zapne protiv 'gazija'. Tako i treba: yebo 'shashu'.
Ove godine je krenuo zestoko...haha
Delpo je 2 puta Đokovića na OI zezno. Damiru svaka cast iako ne gledah mec.
sto vise poraza...vise turnira ce obici damire
Svakak cast svakako