Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki turnir je sve jaci i jaci, svaka cast
ĐUMHURE RASPOLOVI ME <3
BRAVO ZMAJU NAŠ. UĆEŠ TI AKO BOG DA I U TOP 10 TENISERA SVIJETA.
bravo damire, a vi klik-sovci mogli ste staviti ovu vijest na naslovnoj strani, velikim slovima.
Wooer, nisam napisala da ce biti Emir Kusturica, ti znas na sta sam aludirala l ja mu zelim da bude Djokovic ali u tenisu ,zasto svaki komentar citate sa primjesom nacionalizma ,kada i to komentarisem ja sam veoma direktna .
Ovo je vrh sa sopstvenim snagama i treninzima u Hotonju.Za dalji iskorak mu treba kamp u Italiji, recimo, neki jaci trener.Tesko je to objektivno napraviti.Nikola Pilic je "izvlacio" tako svojevremeno Ancica i Ivanisevica vani i napravili su sa 20 godina top 10.Damir je odlican jer samo ima oca koji stoji iza njega.Bravo Damire majstore....
kako mu država "pomaže" on je napravio čudo!!! Sretan sam da je svojim radom osigurao da sada zarađuje neke novce, to je skup sport, non-stop su teniseri u avionu ,putni troškovi, smještaj ,treninzi itd itd Siguran sam da Damir ima kvalitetnog trenera dogurao bi među top 10 svjetskih tenisera Bravo ponosu Bosne :)))))
Njegov trener je dosta kvalitetan ali nije dovoljno kvalitetan da bi bio u Top 10, za to ipak treba neko ko je jako strucan i mnogo iskusan u tenisu. Ali evo Nadalov trener se nikada nije profesionalno bavio tenisom pa je uspio da od njega napravi Kralja zemljanih terena i jednog od najboljih tenisera svih vremena !!!!!!!!!!!
BRAVO MAJSTORE!!! SAMO NAPRIJED!!
Buduci Bosanski Dokovic
Buduci Damir Dzumhur svjetski broj jedan. Nikakav Djokovic!
@wooer Đoković jeste trenutno svetski broj jedan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRAVO DAMIRE MAJSTORE, OVO JE VISE NEGO DOBRO, CESTITAM OD SRCA ! ! ! ! ! ! !
Vidim ti si veliki znalac jedva čekaš , da mi odgovoriš pucajući minuse eto koji komplex ti imaš ahaha, činjenice su činjenice da rep u sjedećoj odbojci svaki put uzme zlato ne dobije marke . Činjenica stonoteniserka Emina Hadžiahmetović ode u Japan uzme bronzu ne dobije marke , sve veći uspjesi od ovog kvazi-tenisera. Sad ćeš ti opet bit uznemiren i reć da ne serem jer nemaš argumente .
Imam ja argumenata koliko hoces ali si ti skroz jadna i pokvarena osoba. Dzaba je tebi bilo sta govoriti. Podjevsi od toga da si rekao da je zaradio 35000 dolara si vec dvije stvari pogrijesio, to sto nisu dolari u Italiji nego euri i to sto nije zaradio toliko nova nego je to bio nagradni fond tog turnira. Da znas da si skroz pokvaren i beskonacno jadan. NE ODGOVARAJ mi vise na moje komentare GLUPANE ! ! ! ! ! ! ! !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
35 hiljada dolara dobio, i onda se žali kako ga država ne finansira ... Interesantno veoma
Prije svega NIJE dolara nego EURA, u Italiji je Euro zakonska valuta. A NAGRADNI FOND TOG TURNIRA JE 35000 eura. Da bi on zaradio 35000 eura mora da igra drugo kolo Grand Slam turnira, dakle French Open "Roland Garros" u Parizu, Wimbledon u Londonu, US Open u Njujorku ili Australian Open u Melburnu. Osvajanjem ovog turnira u Italiji, Damir je zaradio 80 bodova na svjetsoj teniskoj rang listi i 5035 EURA. Tenis je jako skup sport, tako da je to sitnica, moras biti oko 40 na svjetskoj rang listi da bi mogao da dobro zivis, u Top 25 da bi mogao jako dobro da zivis, u Top 10 da bi zivio raskosno, a da bi mogao dovoljno da prezivis i nesto malo zaradis moras biti bolji od 100 mjesta na svjetskoj teniskoj rang listi.
Jel daju pare Emini Hadžiahmetović curi koja ode u Japan i bude druga u stonom tenisu, nema konkurenciju u BIH , ubija sve redom po turnirima u Parizu i slično, jel daju pare sjedećim odbojkašima , ima dosta sportaša koji imaju puno veće uspjehe od ovog šminkera pa ne traže nego se bore , bitno je samo Džeko, Džumhur i ovi što imaju medijsku pažnju . Toliko sportaša koji ubijaju po svijetu pa marke ne dobiju ma mrš više
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ooo, bravo Damire. Eto lijepe vijesti za BiH iz svijeta tenisa. Baš mi je drago.
ne znam zasto nisu napisali i da je pobjedom u finalu osigurao sebi plasman na US Open, a da ne mora igrati kvalifikacije
Ma bravo Damire od sutra je 105. igrac na ATP listi, jos malo i u top 100 ako Bog da
Bravo majstore.. a vama dusmanima ko j terma
zmaju bosanski čestitke
Aferim.
BRAVO MAJSTORE!!!