Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Burazeru otiđi kod Fedexa u Bazel 7 dana, nek ti malo privatno objasni neke stvari. Pa onaj nick kyrgios je prosle god otiso kod fedexa 7 dana na obuku, eno ga sad mali hara..
Samo naprijed Damire cijela Bosna je uz tebe.Nadam se da ces dobro igrati i na Wimbledonu.
dzumhure, narasti
Samo naprijed Dame ☺
Samo gazi Dzumi.
bravo brate!! samo nastavi tako radit i ideš do vrha. obradovalo me kad sam procitao da radis mentalne treninge jer sam gledao par meceva u kojima si bio bolji ali taj klik u glavi di nije dao da pobjedis. tako rade profesionalci i samo se sjeti da na SP u brazilu jedino nasa repka nije imala psihologa sto je ravno katastrofi. i ne gubi brate energiju na nerviranje i galamu!! midi samo kako te federer radi, onako gospodski. uskoro si ti u top 10!
Jest naš, navijamao za njega ali za top 10 nije ni sa dvogledom kad gledaš. Ponavljam da navijama za njega ali budimo realni.
@feljton cujemo se za 12 mjeseci. vjeruj da ce u tom periodu napraviti veliki napredak. prva dva seta protiv federera su pokriće za ovu priču. protiv najveceg svih vremena je izgubio dva seta za 3 poena,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedel on išta
Pomaze mu babo krisku eurokrema tu i tamo :P
...lagano Nadal na zalasku karijere ne moze parirati Djoletu,a bgm o Federeru da ne pricam..tako da bi glavni konkurent Novaku mogao postati nas Dzumi u skorije vrijeme.
naročito na šljaci što je potvrdio u parizu.
dajte ljudi...nemojte se zajebavati...Djokovic je sa 21 godinom vec uzeom AO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Damir zvani Čelendžer hahahah