Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda i najbolji meč kojo sam ikad odgledao. Malecki je budući No1 bez sumnje.
Skoro nije bilo boljeg meca, treba vidjeti koliko mali moze na betonu. Inace, vrlo lako moguce da smo konacno dobili nasljednika velike trojke.
Nagovijestio je jučer kad je pobijedio Nadala. Nova generacija dolazi. Svaka čas Džoletu al danas je ovaj mladič bio bolji
2007. godine, takođe u Madridu, David Nalbandian je u nizu pobijedio Nadala, Đoković i Federera. Sedmicu poslije u Parizu Nadala i Federera ponovo. P. S. Na tvrdoj podlozi se igrao tada Madrid.
Dolaze neki novi klinci,smjena generacija
Tenis ima svijetlu budućnost sa ovim momkom! Biti će užitak gledati njegov napredak! Stara ekipa N. Đ. F. jednostavno trebaju okačiti reket o klin! Đoković je plaho negativan u zadnjem periodu, umara i bolje mu je da se okrene ka piramidama i pozitivnoj energiji 🤪
Stvarno ništa protiv Noleta nemam,ali kad samo pomislim da bi vlaški agresori mogli biti sretni i euforični,moram navijat protiv njega...šta očekivati od nekoga sa ovakvim nickname-om 😂
mislim da smo danas gledali pocetak jedne dugogodisnje fantazije. nevjerovatan igrac koji ce pomjeriti tenis bar korak naprijed. samo da ga povrede zaobidju.
Odličan meč i odličan malac. Ali mi se sve čini da je će i ovaj biti kratkog daha kao i Thiem i još mnoge druge mlade nade. Nema više onakvih igrača kao velike trojke. Biti najbolji među njima trojicom godinama i godinama...to je nepremašivo, ali godine stižu, a ljudi imaju kratko pamćenje izgleda pa se ne sjećaju antologijskih mečeva na Wimbledonu, RG, Australiji..
Alcaraz čvrst i pravi borac. Ozbiljan momak se nedaje
Ovaj dječak će biti tata ove igrice definitivno!
Momak ce biti predobar. Steta sto u svojoj eri nece imati rivale kakvi su bili Novak, Rafa i Federer. Inace meč je bio predobar - vrijedilo je gledati vise od 3 sata... Ipak meni je Nole nekako najdrazi od svih.
Po meni najveci talenat kojeg sam u za svojih u svojih 20+ godina pracenja tenisa vidio. Ok Federer, ok Nadal, ok Novak, al ovaj mali je cudo nevidjeno.
Ja pričao nedavno da je mali sledeći broj 1, i to u veoma bliskoj budućnosti, Klixovci me ispratiše gomilom minusa... Čudo je mali, čudo!
Ne mrzim ni Noleta ni Rafu alu brate... krajnje je vrijeme za nekog novog.
Ovaj mali ce ih prestici sve ako ovako nastavi
Polako, momak je talenat i pokazuje ogroman potencijal al polako, treba uzeti u obzir da Novak nije u pravoj takmicarskoj formi... Definitivno ce Carlitos biti u vrhu tenisa, ali ne treba letiti pa reci da ce osvojiti sve GS... trnovit je put do legendi, malo ipak postovanja prema ovoj trojici
mali ima grdnu facu ali dobar guz