Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav rivalitet s Francuzima zadnjih godina, u finalu svjetskog prvenstva u rukometu, nogometu i tenisu..
hahahah gle bahre ahahahabahababahhahahaha
SPORTSKA VELESILA ! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪ BOG I HRVATI
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
Da se razumijemo,ja bih bio najsretniji da BiH ima barem 10% sportskih uspjeha Hrvatske,ali bojim se da će to teško ići,velikim dijelom zahvaljujući ovakvima kao što je Sejdo odnosno Bahro. Sama zavist,a uspjeha nigdje.
@Dzenan93 Odakle je čilić jeli i on "kamenjarski serv"? Aj bola eno ti đumhura, sjedeće odbojke i rubrike o operaciji žutog. Ćao velesila, koja poludi od zavisti kad Hrvati osvajaju medalje. Ćao papane, čast izuzecima na klixu, ali rijetkim izuzecima.
Bahro,alias Sejdo jer očito mrziš sve Hrvatsko kao tvoj Komšić Sejdo: Kada već pričaš o uspjesima,pohvali se s nekim uspjehom reprezentacije BiH u bilo kojem sportu.Prije par godina STE osvojili juniorsko prvenstvo Europe u košarci (ponavljam juniorsko,a to prati jedan promil),a na dočeku je bilo pola Sarajeva.To vam je do sada najveći uspjeh od rata.A ti jadniče konstantno pljuješ po uspjesima,i to kakvim uspjesima velike sportske nacije.To govori isključivo o tebi.
🏆🥈🥇🥉⚽️🎾⛷️🤽🤾Vlašići,Perkovići,Sinkovići...
Dobro ii kakve ovo veze s nogometom ima?
@SabitIzTarciina Pa mame vam se nayyebbem hoce li iko od ovih paraplegicara koji bacaju dislike odgovoriti??
ajmooooooo
Tooo Coricu :))))
Bravo Borna.... Dominiramo i u gospodskom sportu
@MeXX pa balvane nitko i ne poriče da je Bosanac ili Hercegovac , to je regionalna odrednica nije nacionalnost. Pa i ti si po Popisu 2013. rekao da si Bošnjak .