Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu zato jer zastave jedni do drugih drze normalni ljudi, omladina. Neka pokusaju tako sa stvarnim likovima srpskim i hrvatskim navijacima koji su logicno i nacionalisti, pa poklali bi se prije nego kamera opali, a zastave bi bile rastrgane ko stare novine.
Hahahah jel ono u genocitetu srbijanke reknu imam lijepu ili lepu Bananu ?
@podstanarxxl: Krivo mislis i nakazno razmisljas. Obicni ljudi su daleko normalniji nego li mislis, a obojica tenisaca su etnicki Hrvati i obojica ocito vole I postuju svoje rodne grude i rodne domovine kako i dolici. Lijepo je naopokon graditi nesto smisleno u medjuljudskim odnosima, a prijatelejstvo je nesto najljepse!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma pravi sportisti, LJ U D I !
Takp treba.
Cestitke decki!Samo naprijed!
Kakvo prijateljstvo? Marketing! Dugacka je historija sukoba izmedju ova dva naroda da bi neki udaraci loptice postavljanjem dvije raznobojne krpe ublizu to razrijesili. Nije bitno jesu li oni nacionalisti ili ne, najbolje je ne primicati ulje otvorenom plamenu. Povijest je dugacka i datira od crkvenog raskola, podjelom krscanstva na istok i zapad, i odatle je zapravo sve pocelo. Kad ce zavrsiti neznamo.
@JureFrancetic Kaze po mjeri covjeka . Covjek na latinskom znaci human iz cega se izvodi pridjev humanosti a kako ja znam u hrvatskoj zivi 80 % fasista sto znaci ako napravi drzavu po mjeri covjeka onda ce dobiti na izborima 20 % . Ja mislim da ce ipak nastaviti nacisticki put iz zadnjih godina jer to je garancija za penziju i pored toga sto na svakom javnom nastupu napravi barem jedan gaf.
Oni su zapravo nacionalizam postavili iznad sporta !
Pravim ljudima granice, politike i ideologije ne prave problem da i dalje budu dobri ljudi. BiH....u srcu
Ovoj dvojici momaka svaka čast, a tako i svim normalnim ljudima koji podržavaju ovakav odnos. Međutim ima tu još nešto (nevezano za ove dečke, ali vezano za zastave). Danas smo svjedoci poboljšanja hrvatsko-srpskih odnosa u BiH, pa tako glavni i odgovorni u BH Hrvata ide na obilježavanje neustavnog Dana genocidne tvorevine. Kad su oni složni, to znači da dijele zajednički interes i to na račun trećeg. Tako je bilo, tako će i biti. A treći je uvijek Bosna i Hercegovina.
Lako je sastavljat zastave kada imate para!
Gdje su pare tu su kao braca
Oni su se razdjelili sto se tice zemlje. I ovo sto su dobili je pusto. Krajina pusta, kamenjar pust, sumska republika pusta.Oni vise i nemaju razlog za sukobe.Imaju samo onaj genocid nad servima u NDH,koji ce i jedni i drugi koristiti za svoje igre. Ovi da negiraju i umanjuju broj, a ovi drugi da uvecavaju u trguju zrtvama. A spajaju ih pokatoliceni srbi sa kamenjara. Ono sto je kljucno je da oni koji vode nas narod, shvate da moramo imati jake prijatelje na Zapadu, a ne u Turskoj.
Sve je to super,nego hajde neka Delije,BBB,Grobari,Torcida to urade ...znas sta bi bilo brate...Rat!
Molim Boga da našoj djeci ovo ne bude udarna vijest jednoga dana...
Gledam jutros Pink.Servi doveli nekog Albanca koji na servskom jeziku kritikuje nekog servina sa Kosova koji je na Albanskom pravio reklamu za svoju partiju.Pa to je za pući od smijeha.
Obojica su etnicki Hrvati - Borna rodjen I igra za Hrvatsku, a Filip rodjen I igra za Srbiju. Sve 5! Lijepo je postovati rodnu grudu i rodnu domovinu, a jos ljepse je graditi mostove prijateljstva medju zemljama i narodima! Sretno obojici!
Bravo momci samo naprijed . U zdravom tijelu ZDRAV DUH . 🏆🏆😃😃😍😍😍🏆🏆
@bilic Oni su se razdjelili sto se tice zemlje. I ovo sto su dobili je pusto. Krajina pusta, kamenjar pust, sumska republika pusta.Oni vise i nemaju razlog za sukobe.Imaju samo onaj genocid nad servima u NDH,koji ce i jedni i drugi koristiti za svoje igre. Ovi da negiraju i umanjuju broj, a ovi drugi da uvecavaju u trguju zrtvama. A spajaju ih pokatoliceni srbi sa kamenjara. Ono sto je kljucno je da oni koji vode nas narod, shvate da moramo imati jake prijatelje na Zapadu, a ne u Turskoj.