Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da, Cilic mu je stajao na putu, ahahha! Mozda Delpo.
federer jeste u najboljoj formi u zadnje 2 god i definitivno zasluzeno prvi..ali koliko god da je dominantan toliko je nevjerovatno koliko povreda ima velikih konkurenata (nadal, novak, mari, stan, nishikori) a jos + ovi sto ostanu kao najveci nosioci rano ispadaju..masters indian wells je najjaci masters a federeru do finala najveci rival anderson
Pa zasto se Federer ne povrijedi? :))) Razmisli malo o tome. Covjek u 37. godini zdrav k'o od majke rodjen, nikad u boljoj formi. Masina. Nadal, Djokovic i dr. su takodje odlicni teniseri ali su krhki.
Ukoliko uzme Indian Wells, i osvoji Wimbledon stoti naslov na mastersku krajem godine ! Kakav veličanstven kraj karijere ! Ili možda još nije kraj ?
Moze pricat ko sta hoce o nekim namjestanjima ali federer igra najbolji tenis i otvorn mu je put od prvog kola, tako da vam je vijest nide veze.
A inace mu kao nije bio otvoren