Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlično je igrao turnir...šupački se je sad pravdati s tim krovom, treniraj i igraj i rezultati če doči, Federer se nebi žalio na tvoje dopingiranje prije nekoliko godina da je slučajno izgubio - ali to je ta razlika izmedju dobrih igrača i velikana.
@RayDonovanl kultura ti je na nivoju kao da ti je otac konj, Čilić je bio suspendiran 9 mjeseci mislim da u 2013 radi dopinga. http://www.nytimes.com/2013/09/17/sports/tennis/marin-cilic-suspended-for-nine-months-for-doping.html
Nije šupacki se pravdat ali jeboga ti zar nije istina sve ovo sad ,ide u korist Federeru sto se citavo vrime igralo na otvorenom a finale zatvoreno plus Federer trenira u zatvorenom ,a ovaj trenira ko przenica ! nisam reko da je Ćilic bolji ali pravda bi trebala da bude ista za obojicu !
losem k.. i dlake smetaju
Ejj nezahvalni Čiliću, budi sretan što imaš priliku da igraš sa najvećim sportašem koji je ikad kročio zemljom.
Svaka cast na uspjehu.
Hrvatski teniser iz Međugorja a Međugorje u Bosni i Hercegovini, ovo samo na ovom prostorima ima.....
jok, eto bit che Bosnjak ili Srbin iz Medjugorija...
Marine dobio bi te RF i sa lopatom da je igro
Pošteno govoreći veće šanse da izgube na stranačkim izborima su imali Bakir i Dodik nego danas Federer!
@sprud ti kao da nisi gledao mec. Velika je sansa bila da Federer izgubi. Sljedeci put kad se sretnu Federer gubi stoposto.
sutra radim test trudnoće možda je zbog toga .....eri sve smeta
Plačipi*ka !!!
napushi se qrchine..
Jedan je Federer,sta ce se konsultovati sa buranijom!
haj ne seri ..u Medjugorju si igrao na kršu
Jel i curilo iz vodokotlica u svlacionici pa si bio dehidriran na meču
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
@MehooPudlica jel ti znas seljacino zatupljena NESKOLOVANA da su 53% ustasa bili muslimani I da je to jedina vojska u istoriji koja je uvjek bila na nasoj strani to je Hitlerova vojska a Hitler je volio nas muslimane osnovo handzar diviziju sa iranskim muftijom da bi se borili protiv srba I zidova koji nas dan danas kolju po svijetu nosnja ustaskih vojnika je bila crne kape ili FESOVI ako znas sta su fesovi uzmi malo pa procitaj istoriju a partizani su bili 99% srbi koji su zamjenili Kokarde
mislim da si fulio chlanak
Da ste igrali tie brake u svakom setu pa hajd reklo bi se sitnice prelomile al rodjo te razvalio na terenu
čuj zajebali hercegovca,i to cudo da vidim