Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tomislave, svaka cast! Reko da iskoristim dok se ostali svadjaju ko je sta i kako...
Igraju za svoju matičnu državu...prirodno!!! Novinari,novinari....koliko vas je krivih za ove ratove???
meni je nejasna vijest kako hrvati pod zastavom srbije. Ne pratim tenis ima li iko objašnjenje?
Cekaj ,a Tomislav Brkic nije Hrvat koji nastupa pod zastavom BiH hhahah
Braća Sabanov su rodjeni Subotičani, sa Palića, državljani su Srbije , rođeni u Srbiji, nemaju sa Hrvatskom nikakve veze. Jedino što su katolici, ali vjera nema veze sa nacionalnosti, tako da ne lupate bezveze gluposti i širite dezinformacije!!!
razlika izmedju hrvata bošnjaka i srbina je samo vjera brale, ostalo je isto isti narod južni slaveni. Čisto ako nisi išao u školu da znaš
Zbog čega je bitno ko je i pod čijoj zastavom igra? Pa je li moguće da novinari radi čitanosti uvijek i od svega prave neki nacionalni problem? Kvazi novinarstvo je definitivno najveće zlo na ovim prostorima i uz političare glavna prepreka normalnom životu koji se inače odvija van interneta.