Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momci! Samo naprijed!!!
Sad su na redu Lale ;)
ateisti mrs iz svetinje dzmuhur kupi prnje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SVAKA ČAST NAŠIM MOMCIMA NA POBJEDI, VELIKI USPJEH I SVE ČESTITKE...samo je velika sramota što je ovako malo publike bilo, ovakav turnir zaslužuje punu arenu al očito samo znamo fudbal ič gledat gdje se može ić psovat, lajat, derat itd... i propust u organizaciji da sjediš 3-4 sata a nemaš kupit flašu, cašu vode...svaka čast momci, volim te BiH
Koga ne zanima tenis nece doci, a koga zanima nema zasto doci, amaterizam cisti
Puna usta BiH a gladalaca vise bude kad djeca igraju klikera.
Ah... šta se očekivalo od seljadije iz Zenice
Odlican primjer kako "Mirza i Tomo" mogu zajedno ... kamo srece da je ovako i medju se.ronjama na vlasti!!! Bravo momci!!!!
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H
Bravo decki.Sretno u nastavku takmicenja
Poljska je 66 na rang listi rerezentacija. Vi ste na 37 mestu. Bilo bi zalosno da ih niste poderali.
Bravo momci!! Svaka čast, potrudili ste se i pokazali volju za pobjedom. Naprijed BiH :))
Bravo! Svaka cast
Uspjeh deff svaka čast. Kvota na naše je bila 4.50 . Protiv poznatih dubl igrača pobjediti nije mala stvar.
Vala sramota za Poljsku.Imaju 40 miliona stanovnika i obrukaše se protiv 3-4 miliona.
Bravooo...
Velika, ogromna pobjeda u dublu! Bravo Mirza, bravo Tomo, svaka cast! Bravo za nasu reprezentaciju. I Holandija se moze pobijediti, itekako
Sramota za onakvu posjetu. Zeničani kao Fočaci žao im bilo tri marke, svaka čast onima koji su bili i onima koji su imali namjeru, a nešto ih spriječilo.
Zenicani su dali milione da se drzava ne bi brukala i da bi imali gdje s obrazom igrati a ovi sa strane bi uvijek da im ko drugi obraz cuva... Svaka cast Zenico..
Sramota za onakvu posjetu. Zeničani kao Fočaci žao im bilo tri marke, svaka čast onima koji su bili i onima koji su imali namjeru, a nešto ih spriječilo.
Mi mozemo kad hoćemo, svaka cast momci, svaka vam dala
Bravo momci!svaka čast,samo naprijed....