Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beker je gospodin, džentlmen i bivši wimblodnski šampion. I Novak je. I nije jasno kako se tu između njih mogla uplesti neka treća, četvrta liga taj Pepe.
Svakoj saradnji dodje kraj ocito nije islo s Bekerom ove sezone
I Novak je ziv covjek, ozenio se osnovao porodicu, ima pravo da malo predahne. A i zasluziio je.
pa dobro Borise dok te je Novak placao nisi prosipao ovake komentare...ako si gospodin onda ti ne treba ova sad prica kad je zavrsena saradnja...sutnja je zlato ocigledno nisi cuo za to...previse si ganjao zenske....
Vrlo profesionalno receno od Beckera
a sta's i ja kad se docepam para ne valjam nizasta..srecom 400KM ne traju dugo
Sve normalno... Najavio je to Novak da zeli vise vremena sa porodicom i da mu nece biti prioriteti osvajanje trofeja!!!A i ja da sam na njegovom mjestu,odlucio bi i o povlacenju iz tenisa...Dosta je i slave i para!!!
Neka prica tko sta hoce Djokovic i Ronaldo su dva najsposrtskija i najljudskija lika sadasnjice .
Kako pasteta,hrenovka,sok,sir i ostalo imaju rok trajanja,tako ima i covjek.Realno!
Sjajan intervju Borisa Bekera. Gospodski i dzentlmenski. Ne sumnjam da ce nastaviti sa nekim od najboljih. Novaku i dalje zelim svu srecu, ali tesko je sve te godine opstati na vrhu...velike pare su u igri i svi kidisu i napadaju, svi bi da pobjede najveceg...teska je to borba. Siguran sam da ce novak ostati medju top igracima, ali ponovo na vrh tesko.
đoković može slobodno i prestati da igra tenis jer je već teniska legenda.
POCELO JE