Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno... Sad ili nikad... Jako u kost.
Kralju neka je sa srećom, nema boljih promotora drzave od sportaša.
sretno
hrabro care, svi smo uz tebe od kad pratim vijesti na klixu niko nije dobio više pozitivnih komentara nego ti.
''Njegov uspjeh na ovom turniru već je premašio sva očekivanja.'' Kakva motivacija! Ovo samo u Bosni ima. Neki sportista dosegne neki prosjecan rezultat, nasi ga novinari okuju u zvijezde i naglase kako je ucinio dovoljno, tako da vecina i pomisli da nema potrebe da se vise trude. Posto to jel', od njih niko nije ocekivao :P Jbo nas mentalitet.
gledao sam mec sa Wawrinkom, bez obzira sto ovo nije ni sjena pravog Stana...velika pobjeda Mirze...nekako je se od Basica najvise ocekivalo...jos prije 10 ak godina je vazio za buduceg dobrog tenisera...nije bas opravdao ta ocekivanja do sada...sretno u finalu nadamo se prvoj tituli na ATP turi....
Glava druze. Niko ga nije gurao dok recimo Dzumhura svi dizu kao da je broj 1 na svijetu. Malo je tu Mirza vjerovatno osjetio da je zapostavljen i onda je tesko mentalno ostati jak, a kvalitetniji je teniser od Dzumhura 100%.
🖒
Chapeau!
Hajde Mirza mozes ti to
Ubi Kopile Bašiću hahah.. Sretnoo !