Teniseri jako uzrujani
0
Balkanci se sukobili na Australian Openu
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzan je nash Iranac,jer je samo Balkanac! Samo preti i plache,gorku lije suzu! A voli da skida gache i da ga prima u G.U.Z.U !
Mozda je Vesna besna,sto je \"dole tijesna\"!
@vesna: hahahahahhahha.. nesto GLUPLJE nisam odavno procitao. pa ovo moze samo bolesnik da napise.. koji RETARDINJO !! jadna je mati koja tebe sinom / kcerkom zove !
@ Vesna volis bajke vidim..... nego, reci mi kako Melbourne izgleda u tvom snu i kako se osjecas kad se probudis i skontas da zivis u septickoj jami? a trebao bi biti ponosan na svoje srbe, haj sto su stoke..( to i sam vec znas) ali da ce se i najvjerovatnije pokrenuti tuzba protiv njih radi tog incidenta....e to hajvanu je realnost.
@Vesna vrlo fina bajka vlahinjo sad i pogledaj ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=xTD4VZy1xk4
Taj sport je prekulturan za Balkan.
@Vesna Nadimak zenski, a u tekstu se prestavljas kao musko. Govoris da je Bakir homoseksualac i da su povrijedili Bakirovu djevojku, nikakve veze ni scim. Ja bih rekao da si ti najpijanija bila medju njima nemas pojma sta pricas i lazes ovdje. Mars ramo u svoju Smrdiju i tamo lazi svoje narodnjake.
Bio sam prisutan kada su se desavali neredi...Novak je pobjedio i mi smo bili raspolozeni .Carke su pocele na izlasku .Nedaleko od izlaza dvojica muslimana ...tridesetih godina, vjerovatno alkoholizirani, hebavali su treceg u jednom haustoru u blizini,(on je bio ogrnut BiH zastavom)...saznao sam da se zove Bakir .I nije problem, to sto su homoseksualci je njihova licna stvar. Ali kada su poceli vikati nesto kao \'\'alah vugber i tugbir \'\', posebno onaj Bakir s zastavom, punih usta \'. Neko je popizdio i bacio stolicu na njih uz psovku \'\'smrdljivi lojavi pesovani\'\' mamu vam sugavu...i tada je pocelo... A ta povrjedjena cura je Bakirova djevojka,ona se je sama opucala bocom u po celenke , kada je shvatila da je njen dragi vara s dvojicom...Ona mu jr rekla \'\'Bakire konju jedan lojavi...ostavljam te i odoh se nasisati, neobrezanog i ko zena oceifiti \'\'...Eto...tako je bilo... Pozdrav za sve ...A jel postoji jos ono govno od BiH ?
Vidite ove srbe, još nisu krenuli u školu, nakon što su pušteni sa Naših (Turskih) posjeda. @AKADEMIK Vidim da nisi upućen u svijetsku politiku, Gvantanamo, se za tvoju informaciju, zatvara. Paša, Mudžehedini su vas _ebali po ušima 1994 i 1995. Znaš onu našu zelenu zastavu, i panj, na kome je bila glava nekog srba!!!!!! Pazi da se to ne ponovi!
Pozdrav za Muju, osnovu multietnickog zivota. MAGNA SERBIA
@Dior --> za tvoju informaciju, Islamska Zajednica u BiH smatra da tacno znacenje imena Amer \"zavisi od načina čitanja/izgovaranja. Naime, moguće ga je izgovarati s ajnom, i tada je to glagol u prošlom vremenu u značenju: nastanio je, civilizirao je, ili: dugo je živio. Moguće je čitati s elifom, pa je to iskrivljeni oblik imena Amir, ili Emer od: emr, što znači naredio je i sl.\" Amer je muslimansko ime koje se koristi u SVIM dijelovima svijeta gdje zive muslimani.
@dior nego cije je ime amer
СВАКА ЧАСТ ЗА СЛИКУ! ВРХ!
poziva sve umjesto da se biju nek\' dođu kao i obično svi zajedno na moj koncerat šankeruuuuu buuudi mi druuug
Dior ne lupetaj bez veze.Amer je muslimansko ime i znaci zivot,uzrast na arapskom.I jedno brdo kod Mekke zove se Amer.