Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim svaku zemlju gdje postoji mjerilo i gdje ŠTELA ne pomaže!!! Ko god da si!!!!
ako ne trebas ti njima ne trebaju ni oni tebi
kakva ba stela, covjek zdrav prav ne moze igrati tenis..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zazivamo pravnu državu gdje će svi biti jednaki, gdje neće biti privilegiranih, gdje pravila vrijede za sve isto... i kad se to dogodi onda nam ne valja... jednostavno nije mogao dokazati vjerodostojnost svoji dokumenata za vizu... Tretirali su Novaka kao da se radi o Predragu ili Jusufu ili Đonsonu nekom....Tako radi uređena država, samo što mi nismo navikli na to...
gledaj ti majice i trobojke
Kako jednaki, da jednako dobro igraju tenis, je li
@vratijaseTito Razlog više da su neozbiljni. Isto ko da Dubrovačka županija izda rješenje da može doć eko igrat na final four vaterpolo prvenstva Europe, a vlada u Zagrebu mu ne odobri ulazak u državu kad sleti u zračnu luku Dubrovnik..
Ovo je skandal samo za Srbe,za ostatak normalnog i civilizovanog svijeta sasvim opravdana reakcija drzave na pokusaj krsenja zakona od strane Djokovica.
Oduzeti Melbournu i Australiji grand slam,..kad su kreteni
Nije razborito praviti od virusa ideologiju.
Nešto se bojim da su ove sankcije Dodiku Miteranov dolazak u Sarajevo 1992. kada je zapečatio opsadu Sarajeva. Dodika i ATV su kao kaznili a oni nesmetano nastavljaju svoj projekat. Imam osjećaj da bi Amerikanci mogli zamrznuti ovakvo stanje i nesmetan nastavak otcjepljenja RS-a.
Hahaha haj sad leti nazad zali se Vucicu na antisrbski australian open. Ne zaboravi se jonizirat u Visokom, mozda prihvate Australci.
Ovo su Masoni namjerno uradili da pokažu da su iznad, sjetite se samo utakmice Argentina Brazil prije nekoliko kad utakmicu prekidaju 5 minuta zbog onih nekih igrača pristiglih, a mogli je prekinuti dva dana ranije, tako su i Novaka pustili da dođe do Australije da bi ga deportovali, samo zato što će odjeknuti to bombastično, masonska posla oko vakcinacije
Sad na pola pijan lutam Melbournom... Australija, Australija.... Kemal Malovcic ❤️
I vakcinisani i nevakcinisani jednako prenose virus, ali pred australskim zakonom nisu jednaki
Ma bruka velika za Australiju , nije Djokovic ovo zasluzio , ispali su dno !
To više nije normalno!
Iako ne podržavam ni vaksere ni antivaksere podržavam državu!Ni ja se nisam cijepio i ne planiram ali to je moja osobna odluka!Đoković ako hoće u Australiju mora poštovat njihove zakone kao i svi drugi!Ništa on ili neko drugi ko je vrhunski sportista nije bolji niti ima pravo biti privilegovaniji od ostalih.Ovo je samo pokazivanje kako djeluje uređena država.Nije tamo Balkan!!!!
Ljubomorni Australijanci na ekonomski napredak Srbije...
Sve to stoji da zakon mora bit jednak za sve. Ali zašto su mu onda neki dan potvrdili da mu priznaju medicinsko izuzeće? Što mu odma nisu rekli: nisi cijepljen, ne može! I točka. Ovako Australija ispada neozbiljna ili kako bi naš narod reko: piškit ću, kakit ću
Sto ste tako pakosni ?