Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
No. 1 NOLE
NIje jos
Jednom za svagda ukapirajte, da pripada svetskoj klasi. Mozda bi bio manje uspesan da ga ne provocirate i izazivate. Uostalom to je stvar vase kulture pa prespostavljam da se ponosite time.
SMRDI BAZDE KO POLJSKI WC.,
koga boli kur.a za ovim chetaljem,
I opet Ferrer svrgnuo Nadala, Djokovic Ferrera! Svaka cast Novak!
To Nole SRBINE!
Pravi Srbin, a ne kao vi po Banja Luci.....
Ma ovi u BL srbi jos I nekako ali sta da radimo sa ovim poturcenim srbima, po federaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Novak! Inace Nadal je -my man,ali posto je izgubio jucer, drago mi je da je Nole pobijedio. Jedva cekam njihov sljedeci susret. Nadal napravi takve stvari i poteze na terenu da oduzimaju dah:))cak su mu i ticks obsesivno sexy:)
covjek igra vrhunski tenis...
Nadal je broj 1.Svaka cast.
I nervana salkić je 749-ta, kozo glupa i zavisna!
Malo su ga u zadnje vrijeme previse uzdizali,al Boze dragi ko god je uspjesan uzdize ga se.Sto jest jest Nole je kralj igra fenomenalno i treba se ponosit njime ko god ga voli.
kako si nako juce slabo igro, zlatan te pobjedjo i u tensu i fudbalu
dominacija noleta..
Ne vadi ga brat jos!!!
boli nas karina za noleta nek pomaže srbima sa kosova to mu je glavno
Pomaze on racku moju
Bravo Nole kralju!!