Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo majstor Damire, uljepšao si nam dan.
Borac je nema govora
koka88 Jebo to bog mater retardiranu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klasika.. kada ga svi otpisu on iznenadi, kada se ocekuje od njega on podbaci. Slecifican igrac :P
niko ga nije otpisivam,samo mečevi protiv manje poznatih tenisera nisu eksponirani u javnosti. kad god igra protiv poznatih tenisera automatski mu je i gledanost veća, a posljedično i očekivanja da će pobijediti.
DZUMI UPLATI SVE PARE ZA GRBAVICU OD NADALA HAHHAHAHAHAAH
Nije baš da redovno pratim tenis, ali lijepo je čitati da je naš igrač pobijedio. Nadam se da će jednom probiti blokadu i dobiti nekog iz vrha. Možda već Nadala, ko zna? Samo nek se bori.
Dzumi ga...'iz kaprica' ;) . Cestitke!
Jao euforije....neki padaju u trans jer je pobijedio indisponiranog Mayera, nakon toliko neuspjeha ove godine. Tipican balkanski mentalitet.
Biće on za dvije godine u Top 20
Dzumhur ode na ovakva da turnira prodje jedno kolo, dobije 30 hiljada km, plati troskove puta i ostalo! fina mjesecna plata
dzumhur ako dobije nadala jebite me svi sa klixa et
prevarant, u lijekove pare potrosio smradu
Ma rutinski protiv Nadala
nikad nis igrao kladionicu, ali bi na Džumhura protiv Nadala smio položiti stoju.
yebo ti ovaj sport, frajer ocigledno stima meceve i niko nista, da bog da ti u lijekove potrosio te pare smradu, kako ce te nadal naguzit mamu ti prevarantsku
...smio bi da je imas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos jedna dobra manja serija rezultata i eto ga u top 50 sa 23 godine što je rezultat.
Bravo Damire, respect, respect, svaka čast!!
Yeeesssss! To nam treba! To Džumi!
Bravo Damire !!!!!!