Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalan čovjek kad vidi ovdje pojedine komentare, ne samo da bi se odrekao vjere, nego i čovječanstva, samo da ga ne svrstavaju u istu "vrstu" sa pojedinim komentatorima!
Da nisam u ovim godinama i ja bi se počeo baviti tenisom. Kad vidim da ovog hajvana zovu po turnirima i da igra, pa ovako bi svako mogo. Lik je nula. Baš me zanima kakvi su teniseri preko 150 mjesta. Ovaj zna samo da psuje, da priča sa publikom i da se svađa. A ni T od tenisa
Pojma on nema..
Dzumi, gdje ovaj 'obicno bude' ? ;)
Dzumhur je dobio prvi set samo zato sto je Garcia previse grijesio
dobar je mali ćumur, steta sto se nije ozlijedio protivnik
Dzokovic nazove selam u emiratima a ovaj se dere u Brazilu: "nisam ja musliman".
Mozes mu ga popusiti samo!