Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je nevjerovatan, ostvariti skor 10-0 na turniru gdje igraju samo najbolji, za divljenje.
Skidam kapu, čovjek je već legenda tenisa a karijeru još nije ni upolovio.
Što bi rekli stari ljudi; Slomio ga je k'o kupus koščinu!
bravo majstore
Katastrofalno vece za nas na 24% zbog pobjede naseg pretka.Ujedno i odusevljenje sto nas predak nije zavrsio na prvom mjestu,sto je nas na 24% teritorije najveci uspijeh poslije Dejtona i Angeline.Emina i ja smo nevne slomove dobili
kao sto i rekoh u prijasnjem komentaru, sacekajmo da vidimo sta ima za reci prvak koji je pomocu velike spacke prestignut .i rekao je vec 4-5 puta , jos malo i sve ce biti kako i treba . nadal je divan covjek i sportista i nije mu krivo da ima neko bolji.
nema veze nadal za mene si ti najbolji :)
ja sam samo rekla svoje mišljenje, a ti što si glup tu ja ništa nisam kriva.
Ne pravilno se kaze nisi ti kriva sto si glupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljiva vijest za sve kladioničare. Majstor je proglašen za NAJBOLJEG kladioničara 2012. godine u odabiru balkanbetting magazina. Zarađuje preko 1000 eura mjesečno. Dovoljno je otvoriti link i provjeriti: psihobet.blogspot.com Njegova rečenica glasi: "Bez klađenja bih bio beskućnik (misleći na to da mu kladionica ispunjava veći dio dana i predstavlja najveće zadovoljstvo u životu uz obitelj i posao). Kladionicu gledam kao izvor dobre zarade, ali i velikog zadovoljstva jer nema ljepšeg osjećaja od jutarnje ispijanje kavice, proučavaanja ponude i slaganja listića te najslađe od svega, pratiti utakmice do zadnjeg para na listiću." Web adresa: http://psiho-bet. blogspot.com/,kontakt mail adresa: kladionica. ponuda@mail. com
Tako je Srbine!
Svaka cast jos jednom za Novaka Djokovica!
Los mec.Djokovic prepasivan osim u par gejmova sredinom drugog set,vinere koji je napravio su uglavnom bili asovi ili zakucavanja nakon Nadalovih poluamaterskih riterna koji jedva predju mrezu i padnu u servis polje.Nadal katastrofalan,4 duple u 1. setu,bezbroj gresaka iz forhanda,bekhend sjajsa... Na 3:4 u prvom setu pravi 2 duple i 2 UE (jednu iz forhenda,drugu iz bekhenda) i bukvalno poklanja brejk.Isto radi i u 2. setu pri rezultatu 2:2,veze 3 forhend greske za 0:40 i opet "poklanja" break. Pozitivna strana za Nadalove navijace je to sto ranijih godina u Londonu (pa cak i pocetkom oktobra) nije mogao da hoda,osvajao po 3/4 gejma protiv Cilica,Delpa,Rogera... Ovu je s fizicke strane prilicno dobro zavrsio,ocekujem ga spremnog za AO open i rat za tu titulu:)
Ajde ti klikera igraj nije ovo za tebe.
Ovakvu igru Novaka je milina gledati, sve je tako graciozno i precizno, suma sumarum, MAJSTO SVAKA CAST NAJBOLJI SI.
Hvala Novaku i Nadalu sto su nam u ovoj godini priustili najljepsu igru u tenisu odkako postoji takmicenje u tom sportu.Godina tenisa 2013-ta je bila u njihovom znaku i hvala im jos jednom na tome !
LJudi okanite se NACIONALIZMA nespojiv sa sportom, treba reci covjek je sa prostora bivse nam drzave i licno mi je drago za svakog takvog. A NACIONALIZMU zahvalite za: Protekli rat, sto smo skoro svi na birou za zaposljavanje, sto nam djeca odose da rade i razvijaju druge drzave, i sto ce nam kontejneri sve su prilike biti menza... S T O P N A C I O N A L I Z M U.
Bravo, Nole, najbolji si!
klixovci jako nas zanima djokovic...ima samo 6 komentara...a i sto nas tako zanima air srbija...
A gradnja dzamije u St. Luisu ,da li te to zanima ? O.K ! Ocito je da si zarazen virusom sovinizma -idi lijeci se ba ,bar nek ti hodza zapise !
kakve ima veze dzamija u st louisu...to je otvorio zeljko komsic...sjecam se toga...i sta to glupane ima veze sa ovim teniserom novakovicem
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eno pronadjose drugu masovnu grobnicu u Tomasici, a ja sad trebam ovom genocidasu da cestitam?
Nayebem ti se majke u p.i.z.d.u.r.i.n.u!!!!
proto i mi tebi isto
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
attn to Klix ----------- Sve cestitke od mene za lijepom pisanje o mecu Nadal-Djokovic ! Vrlo sam prijatno iznenadjen.Samo tako nastavite da pisete o svemu bez pristrasnosti ili animozitetu o nekom /necem-to vam nalaze novinarski profesionalizam.