Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@rej - nemas pojma,Rafa je jedan od rijetkih koji nikad ne odustaju od meca,ma koliko teska povreda,ali nece da preda,borac do kraja ! Ovo je samo znak da ne pratis tenis,predao je samo jer nije htio da se dogodi kao i prosle godine,tj. da se lijecenje ne produzi na duzi period ! Murray je s druge strane super igrao. Inace gotivim i Rogera i RAfu i obojica su kraljevi sto se tenisa,tice ! Rafa je borac ! Vamos Rafa ! Federer samo naprijed !
al ono fakat, Nadal ckapi????? Pa mislim, je*ote, ako taj lik nije borac, onda ne znam ko je. Ako je predao, to znaci samo da ima velikih problema, jer taj inace ne predaje.
Nemogu da vjerujem da neko tako rezonuje...pa Rafa je upravo super primjer pravog sportiste...covjek svakim mecom rizikuje karijeru...nema mrlje u karijeri.. mozda nije talentovan kao Fedex, ali zalaganjem je stigao, i na tren prestigao Fedex-a...ja volim tennis, i volim obojicu... nemojte molim vas govoriti da je Rafa ckapi..Rafa je king, kao i Fedex, naravno
Klasična španska čkapi, kad vidi da gubi onda daj se valjaj po terenu boli me noga....? polako odlazi u prošlost svakako mi nikada nije ni djelovao kao vrhunski sportista. Rožer je neponovljiv, bravo Endy.
U nadjelju ujutro aBd 16. po redu :)
Zasluzena pobjeda skota.Servirao je fantasticno ,losa realizacija brejk sansi za nadala.Nadal je posurnuo fizicki ali posrce i psihicki, tezak udarac za spanca. Skot igra maestralno mad mi nije simpatican.