Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj pametnjaković će ako bude novih valova ostati zauvijek bez kinte. Hoće da drugi zadrže mišljenje, ali da on svoje o tome ipak izgovori.
Znate šta je Džumhur u poređenju sa ovim, već sam zaboravio ime: Zvijezda tenisa. Gdje ga iskopaste. Ljudi, igram i ja tenis. Pitajte mene.
Židomasoni su protiv slobode govora. Tako i ovaj.
Pa kad si tako kakav što nisi poručio i Dr. Gates-u da zadrži svoje mišljenje o VAKCINAMA za sebe a ne da melje svima pred UN i pametuju a jedva završio srednju školu
Ostavi ti misljenje o tudjem misljenju za sebe. Hebo te vakcina u dupe
"Možete imati lična uvjerenja za sve što želite, ali to prestaje biti lično kada utječe na druge ljude" - najpoentiranija recenica za funkcionisanje drustva ikad.
Tipican Amerikanac.On misli da samo on ima pravo da izrazi svoje misljenje.Sto on nije zadrzao svoje misljenje o Novaku?Rasturit ce ga Novak kad se sretnu na turniru.
Sad ce ga srbija proglasiti personom non grata I neprijateljem srpskog naroda
jbg, sad su i gladijatori nadlezni za ova pitanja.....
utječeš? e moj novinare
Zasto su ovo vijesti na klixu? Zapitajte se............
zato sto u klixu rade idioti
joj, gledaj nogu iza, a!
Ne talasaj.