Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeverna Koreja na aparatima.
sto bi reko vucic...nisam gadjao civile u opkoljenom sarajevu snajperom...nego se na snimku vidi da kisobran nosim...
ovo je ista situacija kao sa onim Cvijanovicem prije neku godinu kad su dosli u kliks da izuzmu sta su htjeli a sdooo im to dozvolio. Sad ce laktasenko poslati policiju u Beograd da uzmu sta im treba ... samo nesto sumnjam da ce im to uspjeti, tamo je neko drugi serif.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet neko podmetanje političkog Sarajeva garant
Vidite da je taj srpska open uklet, i najveca dodikova blamaza. Veca i od ikone
To sto ima protiv Novaka to je licna stvar ali ovo sto govori o Bosni je problem ne Novak/Dodik. Nebitni likovi koji su kao u zavadi da se skrece paznja za projekta.
Eto ovo je dokaz ako u bih stanje izmakne kontroli dolazi srbska bia i nase niko nista nece pitati...jasno
Vučić se prepao da gubi titulu prvog u Srba pa krenuo lagano sa diskreditovanjem Dodika...a govedo ko govedo, samo naljeće
Zato ja djecu savjetujem da uvijek o nekome fino govore ili šute pogotovo ako taj neko nije prisutan jer i zidovi imaju uši.
Mora da je navijač grobara pa mrzi cigane
Ovo su sve muslmani uradili,montirali i napakovali. Ko bi drugi😶??? Jelde međede.?
Krivi su muslimani iz federacije .
Zasto muslimani iz federacije...sta bi se oni mijesali u poslove druge drzave...
@BosnjoPover i sta ti imas protiv Roma a kako ti kazes Cigana.Ljudi kao i svu drugi ljudi.Zive svoj zivot kako oni hoce i koliko im mogucnosti dozvoljavaju.
A šta Romima?
Cigani,cigani,cigani😂😂😂😂🥱.
Dodik je seljačina teška!
nije nista procurilo,, Dodik ima jasan i cvrst stav o Djokovicima , kao i o Srebrenici, ....ovi su cigani , i bio je genoc.i.d u Srebrenici ... postoje snimci
Sad neko drugi treba bit kriv zbog dodikove izjave,nek se kontrolise kad prica