Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Informacija novinaru - Homoseksualnost je pojam koji izrazava seksualnu opredjeljenost osobe, bilo muske ili zenske i podrazumijeva gay i lesbo populaciju, odnosno populaciju muskih i zenskih homoseksualnih osoba. Dakle, homoseksualac nije iskljucivo muska osoba niti predstavlja rodovski ekvivalent lezbijki.
Valjda će upamtit za idući put :) Danas već i "ona" može bit "gay", ali "on" još uvijek ne može bit "lezba".
ako ih podržaje đeko i jaću
Džeko* ja ću*
podržava*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pederska posla
Homoseksualnost BOLEST!
Jbte više i peškiri i lezbe !!! Hoćel proći jedan dan na ovom klix-u bez članaka o ovim bolesnicima ??? Boli nas tuki što su ih podrzale a Ruse pogotovo !!! Ljudi su u svom parlamentu rekli šta misle o ovim bolesnicima !! Od 499 poslanika njih 498 je glasalo protiv a ovaj što nije taj dan nije ni došao na posao !! Svaka čast RUSI !!
Aferim