Među njima i Plakalović i Košarac
118
Stipendije od 800 dolara mjesečno za 10 sportista iz BiH
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankanje ne moze da bude naguzove.. Imate nacinalnu i medjunarodnu normu.. Nema A i B i C i D i sta ti ja znam kojih vise kategorija i normi tj. ranga takmicenja, kao u skijnju i slicnim disciplinama.. nema \"wild card\"-a... Jednosavno zadovolji normu i nastupit ces!
Koji kandidat?
a znate li da stipendiju nije dobio jedini kandidat koji stvarno ima uslove da ostvari olimpijksu normu, a ne da ide ko radjina mala NAGUZOVE! I on sad nema finansijku pomoc da ode na dovoljan broj FIS takmicenja da ostvari te bodove, a on to moze...
@cc123 Kada laik kao ja procita ovaj tekst, djeluje kao dobra vijest. Vjerovatno si ti bolje upucen i vjerovatno su i ovo djeca kriminalaca..
Dok istinski borci za sport kraj s krajem sastavljaju oni na ovaj nacin stipendije nekim od velikosrpskih demagoga poklanjaju. Jadan smo mi narod kad lopova do lopova biramo. Kad rođaka biramo da bi nama bilo bolje a boli nas neka stvar šta će biti sa ostalih 100 000 ljudi oko nas u tom mjestu. Jadan !
Gotovo niko od navedenih nema žive veze sa profesionalnim sportom i istinskom željom za nastup na OI. Sve su to lopine i djeca lopina, idiota kojima su i treneri i direktori klubova lopine. Za lijekova im trebalo !!
Konacno jedna lijepa vijest. Dobitnicima sve najbolje i puno uspjeha u sportu! Red bi bio da i mi imamo nekoga na olipijskim igrama, a da ne zavrsi zadnji aka Nedzad Fazlija
Ja bi da povedem svoju kcerku na olimpijadu da se druzi sa Radjinom. Obecavam da je o mom trosku. Obezbjedicu joj spavanje i akreditaciju u ovpm selu za sve olimpijce. I to o mom trosku. Nemora se takmiciti, bolje je da seta nego da bude zadnja.
To Radjina kcerka hoce opet na Olimpijske da ide?