Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDAN JE MISKE....majzasluzniji za sve ovo
Strašne su vam slike hahahaha
samo jak sport u Kantonu Sa to nas reklamura vise nego turisticka zajednica
Sljedeci clanak: trava narasla 4,5cm.
Oh jbmte zemljo Bosno! Na sta smo spali :( Ovo je vec 20-ti clanak o polaganju trave na Grbavici. Super, neka se i to konacno rijesilo. Al dok je kod nas senazicija i dogadjaj godine poloziti travu na teren, u Albaniji tj. Tirani nice novi nacionalni stadion, u kojem ce takodjer biti polozena nova trava. Zasto, zasto, nam je to postalo veliko i za slavlja? Trava, jbt? Traaava... E jesmo se srozali, da za renoviranja pravimo otvorenja.
Pa je li za to Grbavica kriva ili totalna apatija u ostalim sredinama gdje se ništa ne radi? Meni je merak gledati ove slike, isto tako jedva čekam da vidim kako Velež napreduje sa gradnjom stadiona. Sve pozitvno meni je super. Da je barem više ovakvih vijesti.
Samo da pitam: pitari kako ste? jel jos uvijek igrate na gradskom stadionu??
SDA donation on fire.. Ne provaljuj se debilu, javna tajna je da Željo ima odličnu saradnju sa SDA. Otuda onolike silne donacije, koje dolaze svako malo. I onda se nađe tako jedan firaun kao ti i nešto mlati.. Smiješno.
Glupa ova plava trava
FK Jedinstvo Bihać!!
FK Cazin Krajina!!!
Grbavica, hram fudbala!
slika 3 stigao kvarcni pjesak za.plavu travu :))
GRANDE MISKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svi klubovi treba da prate kako Željezničar posluje i onda će biti neke nade za našu scenu. FORZA ŽELJO
Pa 90% para za sve ovo su donacije. Malo NFSBiH, malo opstina, malo merhamet.
Bravo zeljkane 👏🏻👏🏻👏🏻🤗💪🏻