Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pregledo sam video i meni ovo bezveze bez ikakvog ritma kvalitetnog udarca sporo se igra. Ma nigdje veze nadam se da nece uzet maha pa da se ovo prenosi na tv.
Koja je ovo glupost...
Cao draga, kako si? Izgledas super, je li ides na fitness? Ne, draga, idem na padel.
Ije novi ja ga igram 10 godina nego kod nas je novi na balkanu. Vec 10 godina se odrzavaju evropska takmucenja.
Mini-tenis. Za one koji nemaju mjesta za teniski teren a dovoljno da ne moraju igrati stoni tenis.... Nesto kao plivanje u kratkom bazenu
Plivanje umjestu.
Gvoš na travi je timski sport gde se igrac zarotira i baca prvu fenku koja pada na travu zatim igrači zgodnuju torliraju ka odbrambenom porstoru protivnika i idu na čišćenje fenkiraju i postižu gvoš. Protivnički igrači ponovo bacaju fenku odlučuju se na gvoš krepruju zgodnuju okuliraju i spakiraju. Ako ovi igraci odu na pogrešnu stranu protivnici ponovo konfiguriraju fenku idu na gvoš i postižu ga.
Najbolja igra
Šta imaš protiv gvoša?
Sranje. Izgovor za sport za one koji se nisu probili u tenisu. Kao i ''profesionalni basket'' u odnosu na košarku.
Za basket moraš biti majstor, useru moj
Hahaha cuj novi ... ja dva reketa do sad poderao ...