Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
patriota , kao i ovi naši ...sve bi dali za Bosnu a pobjegli 92
recimo da nisi glaso 92 za sda, i onda dođe vojna i odvede te u jedinicu. Patriota? ne seri momak.
@Bakir.Je.Lopov vi ste okupljeni od strane tajne službe, a ti nisi ni znao.. nije do tebe bakire
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bakire zovi uglješu, da osvojim i mi nešto
Koga nema bez njega se može. 😃
Nece on da se vrati. On bi azil negdje u Dojcland. To je i poenta citave ove price i ovog njegovog krizanja ruku. Kao eto nije znao da mu se ne bi bilo sigurno vratiti kad je to planirao uciniti. Zna da mu je to sad osnov za azil.
Biraj Njemačku, slabi su sa trkačima trenutno. A peče ih to što su Britanci drugi po medaljama u Riu.
PAmetan momak. Mene sva sila njih želi ubiti ništa lida bi mogla i dalje krasti moj narod pa eto ne tražim neku drugu zemlju. JEr bi podsjećao na Tajči! Kako ba Tajči?. Nakon početka rata u Hrvatskoj ista zbrisala u AMeriku da vidi gdje da se opredijeli, poslije se pojavila na HTV i pita je hrvatski voditelj u vojnoj uniformi ( ko Senad HAdžifejzović) zašto je otišla ? Iz LJUBAVI prema Hrvatskoj kaže Tajči ! Ja sam to preveo sa hrvatskog na bosanki kao: ŽIVOT JE LIJEP, samo ga treba izdržati !
Hodi bolan kod nas na burek i sarajku klipaču, popravit ćeš vrijeme za pola sata
Nek dodje kod nas u ovu prirodu ljepote...jos kajmaka sira i suha mesa, pa bolan trcat ce ima da prvi bude eto
tesko se oderc svoje zemje i postat njen neprijatelj, tesko je stavit tacku i zaboravit svoja sjecanja na.. i da budem bilo ko, kakav, nikada za nikada!!
zato komentarišeš na klixu ,a komšija ti nosa tri mobitela, od biznisa nema kad da se javi
@krkan007 nek nosa ko god sta hoce, i radi sta zeli.,... bogatstvo cini druge mnogo ljepse stvari. upravo sam komentarisao nesto o bosanskim jelima i nema nista ljepse za siniju okupit svoju porodicu i u zivat zajedno s njom, okupit se oko jedne obicne kahve i promuhabetit zajedno s prijateljima, za dzaba mobiteli i skupocjena avta kad nemas stub koji drzi covjeka u zivotu, stub = porodica.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nekide kod nas , da imi imamo koju medalju
bujrum u BiH :) nastupaj za nas i osvoji koju medalju...ev od mene soba na koristenje - tvoje rezije