Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je balije, vise ni u ovom bijednom nazovi sportu ne mozete pobjediti. U svijetu vas dere iran, u evropi rusija, samo jos da vas pocnu srbija i hrvatska derati, kao u svim normalnim sportovima, pa da budete konacno na samom dnu gdje vam je i mjesto. Ionako pola od tih vasih igraca nisu invalidi i opet ne mozete nista, bas jadno hahaha
Čestitke
Kuric kako je zube ugradio na svakom se dogadjaju pojavljuje!
Sjeti li se ko Mehe Čolića, pionira ''sjedeče odbojke'' u BiH, koji doduše nije ''zlatni ljiljan'', on je tamo nekada prije 1992 g samo skočio u vatru da spasi drugoga čovjeka..
Ovo nije ni amaterski sport, ovo je invalidski sport. Uspeh ravno razbijanju kokosa ili nindza ratnika.
Morate priznti Kurić jest da se gura svugdje ali neka, svidja mi se od njega što sve uspjehe ubroji. + za njega
Bravo momcine vi ste ponos BiH!!!
@MoRamboMedzugorja cime se budala ponosi, toga se pametan stidi! Pametnom dosta.