Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta nam uradise bilmezi pa je ovo sad sto djeca razlicitih svjetonazora zajedno igraju fudbal postala vijest
Vlada RS im nije dala i neće dati novac samo zato što se djeca različitih nacionalnosti druže i igraju fudbal,njima je cilj širiti nacionalizam,međunacionalnu mržnju i netrpeljivost.
Anadolija ume da napravi iritirajucu pricu za ispiranje mozga i od obicne price o klincima koiji igraju fudbal. Dobro, shvatili smo. Srbi i Bosnjaci su dve razlicite nacije. Deca se ne druze zato sto su u sustini isti narod koji govori isti jezik, vec zato sto su razliciti, pa im interestna ta razlicitost. Za period izmedju dva rata se ne kaze "za vreme Kraljevine Jugoslavije" vec "vreme kada se zivelo tesko". Genocid, genocid, genocid. Od 1992-1995 Bosnjaci su se borili za opstanak, a Srbi su samo ubijali. Nema dva kluba, samo jedan klub, dakle nema ni dva entiteta. A iz nekog od prethodnih clanaka koji je trebalo da bude bezazleni clanak o lepotama reke Drine smo naucili da je drina "prirodna granica" izmedju drzava BiH i Srbije.
Razjebace to druzenje Dodik cim cuje za to.
Ja ne znam da sam iz Srebrenice,bili me ko mogao uvjeriti u suzivot sa Srbima kad pogledam memorijalni centar u Potocarima.Ja bi volio da je ovdje suzivot i da nema svadje i problema ali preko nekih stvari se u zivotu ne prelazi.
to su sve bosanci...kakve razlicite nacije..cc
razlicitih nacija ? ne. razlictih etnickih pripadnosti? DA. learn the difference
Da, da. Do sljedećeg rata... Tada će saigrači da hodaju bosanskim mahalama i kolju one s kojima su furali "zajedništvo". :)
uzeo si mi rijeci iz usta...ne moram pisati komentar...
Različitih nacija? Francuzi, Nijemci, Škotlanđani, Italijani...???
Bravo za djecake i jedno veliko bravo za roditelje.:) Iz kuce se sve ponese odgoj, mrznja i ljubav.
JEBO VAS NASLOV.ŠTO TRUJETE DJECU.KAKVE TO IMA VEZE KAKO SE KO ZOVE?TO JE SPORT.
Tako je djeco! Ne slusajte starije i njihove svakojake "istorijske sage i bajke" kao sto smo mi i vec ste na pravom putu. Sami sebi krojite buducnost.