Željeli dokazati nadmoć bijele rase
23
Sramni događaj na OI 1904: Trka domorodaca i Pigmeja
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to nista kakvim je sve sramnim dogadjajima Amerika svjedocila, ovo je mila majka u poredjenju sa istrebljenjem Indijanaca i otimacinom njihove zemlje, erom robovlasnistva, gradjanskim ratom 1861-1865 i jos nekim specijalitetima.
Isti oni koji su organizovali ovakva umoboIna \"takmičenja\" danas vedre i oblače u svijetu i druge uče \"civilizacijskim\" normama i \"vrijednostima\".
Nisi u pravu Mehemede. NASER ORIC je pravomocno dobio presudu u kojoj stoji da nije kriv, a RATKO MLADIC ce dobiti presudu da je ratni zlocinac i glavni egzekutor genocida.
Jel te sramota tako pisati??? Ima neko ko prati te rasisiticke izjave, samo da znas ;)
\"Domoroci\" valjda mnozina od domorok.
ovako Bosnjaci pokazujemo svijetu genocidnu Tursku ciganiju srbe:D
tvoj deda tako nije govorio 44-te nego je cvilio kao ker kad je pred malj dolazio, govedo malo vla.sko :D sarajevo ispod trebevica, bice opet cvijece pavelica .
@skinhead: idi u tvoje SS Han.dzar divizije ili u ustas.e, da bi mi c.etnici lakse mogli da te nadjemo...
Put do zarade! Profit 18.950 kuna do sada. Svratite na naš blog i upoznajte se s našim radom, požurite i postanite naš pretplatnik ovaj mjesec i ostvarite 50 posto popusta. Vrijedi samo do kraja srpnja! Oni koji uplate u srpnju imaju pravo na popust i za rujan, također u pola cijene! Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 Mpar na listiću kao što je prik.azano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra...mi nakon dana pauze nastavljamo dalje. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
ne znam u cemu je problem, tad kad su vidjeli u kakvim primitivnim uvjetima (pecinskim) zive naravno da ce ih smatrat nizom klasom. i dan danas neki zive tako za nepovjerovat
Haj sad potrčite, da vidim tog bijelca na 100,200 1000m ...odberite sami :D
Nije to nista smrdi na atletskom prvenstvu sumske stafetu trce s kuburama
samo za crnce http://www.youtube.com/watch?v=ymRzQ_rTFps&feature=related&bpctr=1342033730&skipcontrinter=1
ooo cvibuljak jel ti mama stigla poslije sinocnje seanse ??? puna su joj usta sperme bila...bljak
@Skinhead da, bas tako, zato danas na atletskim mitinzima crnci opuhase sve medalje, sad mi ti reci ko tu vlada ?
88 na Q nosam