Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VEĆ ZATVARANJE ??? DODUŠE TA ZIMSKA SRANJA NE GLEDAM ALI SVEJEDNO, NEKI DAN SU OTVORENE U ŠTA SU I ONI SROKALI TOLIKE MILIJARDE....
te milijarde nisu "srokane" na glupost nego na gradnju dvorana, objekata, puteva itd itd. Sta bi Sarajevo danas imalo da nije bilo olimpijade 84?
imalo bi tebe, zar mu to nije dovoljno takav kapacitet.....zaista je šteta što propadaš, mogao si od ove zemlje stvoriti velesilu koja će uvoziti radnu snagu iz Njemačke i Švice....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Olimpijadu Fazilja krasi, a tortu orasi!
FAZLIJA PROMAŠIO SOČI OTIŠAO U MOSKVU I TAKO NAM UBIO SVE ŠANSE ZA OLIMPIJSKO ZLATO
Gledam olimpijadu samo zbog zenskih takmicara,ih kako bi im bio bob.
Nisam ni gledao.
Zar su se otvorile :D
Što se mene tiče, k'o da nije ni bila. Daleko od toga da sam protiv sporta, ali sve je to nekako postalo, haman k'o Eurosong. Možda za dobar dio razvijenog svijeta nije, ali mi se ovdje borimo sa golom egzistencijom, i ne pada mi na pamet niti imam vremena da pratim uspjehe i rezultate stranih sportista (njima svaka čast), dok našeg sporta ni na papiru nema, i sve je nekako otužno i sumorno.
Izuzetno dobro organizovana olimpijada.Cestitke svim sportistima na medaljama a i onim koji nisu uspjeli osvojiti medalje.
Zasto kod nas niko nije prenosio ni otvaranje, sada ni zatvaranje??? Samo takmicenje, u najboljem slucaju su prikazivali sat vremena dnevno...
nisi u toku bilo na BHT otvaranje
svi uzimaju medalje samo mi ne
Hairli.
ja dok sam se nakano da koji minut pogledam i to čudo ono se završi
Nisam gledao, ali ono ni jednu sekundu ove olimpijade.
Ja skuplje a lošije igre još nisam gledao, ustvari ove nisam nikako gledao. Mozda je do mene al fakat truba od igara.
kako znas da ne valjaju kad nisi gledao?
Dobro pitanje:) Mozda se samo nisam pravilno izrazio. Mislio sam da kod mene nisu probudile znatizelju. Sve prijašnje sam pratio sa zanimanjem al ove nisam pa sam i napisao da je mozda do mene. Ne znam zbog čega al me ove igre stvarno nisu zanimale, mozda zbog problema prije igara sa terorizmom ili mozda zbog naših problema oko protesta ovdje nisam siguran al definitivno me nisu zanimale.
Koje uzaludno bacanje novca.
Jebo igre sad ce mundijal za par mjeseci. Sretno Zmajevi i Susicu odjebi iz reprezentacije!
...j­ebo mundijal...
*** da ionako ce nam pape susic upropastit sve
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ovo postalo precjenjeno