Mislio da će mu ispasti oči
33
Skok s ruba svemira iz Felixove perspektive
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Felix jarane moj, ti si pao s\' Marsa.
Na stranu sva prica oko ovog podviga, da li je losa ili dobra stvar, da li bi bilo bolje da su pare otisle za gladne u africi i sl...Ali zamislite taj osjecaj kad ste na 39 km iznad zemlje, na otvorenom, i trebate skociti dole!! Volio bih dozivjeti to, ali nisam siguran da bih imao dovoljno hrabrosti..
Jo babo vidi mu glave
Pazi Mirko, Felix!! ..................... Hvala Slavko
Ovo je stvarno prvi put da covjek ima kameru na glavi,i istom tom kamerom snimi svoju glavu.E to je pothvat a ne skok sa 39 000 metara.Svaka cast KLIX kad ste uspjeli prepisati gresku sa drugog portala.Ovo je snimljeno kamerom koja je postavljena na stomaku.
Pa nije ni skočio ... sve je to made in holywood.
mene zanima kako je znao gdje ce skocit ? mislim mogo je zavrsit u tanzaniji ebote ...
Ovo je mogao biti snimak sa I-phona koji je podignut balonom. Ima li i jedan dokaz da je Felix otišao u kapsuli na 39 km? Osim onih snimaka koje vam prezentiraju masoni i iluminati na youtube-u ? Red bull je oficijelno piće Masonske lože. E ovce naivne samo vi vjerujte u gluposti..
@mili cuj glupana srbin,fraer austrijanac et koliko ste vi srbi glupi ljudi jbt -.- fraeru svaka cast kako bi samo osjetiti taj osjecaj kad stojis iznad zemlje i znas da nema drugog povratka osim skoka
Cuj rub svemira 39 km, nisam to znao.. hahahahah http://hr.wikipedia.org/wiki/Zemljina_atmosfera
Svaka cast Felix hrabar si kao pravi Srbin.
mislim fino od njega da je skocio ali joj ne znam za vas ali meni ovaj skok i sve oko toga je skorz ne interesantno. ne znam sto. izvinjavm se unaprijed ako bi ovo koga uvrijedilo.
jos uvijek postoje sanse da mu ispadnu oci ako mu ga p.i.p.o. zabije u pakas
bole me j.aja dok gledam brao felixe maca
Mudonja...:):)
Ako je zemlja okrugla kako tvrde ,pa kako oni dole sto zive ne padnu u svemir.
k\'o da mu ga je magarac zabio