Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kanita muzaferija puno srece,al nije ti babo zasluzio da uspijes,svjetski lopov i prevarant, zakino me za 5 km kr u pansionu
kad ce u bejha neko natjecanje?Kazu da ce final four turnira u sjedecoj odbojci bit u sarajevu ove godine,glavni krivci zbog dosadasnjih izbivanja velikih natjecanja u nasoj drzavi su kolinda i hercegovacki hrvati..golemo!!
E ako ti je to životna satisfakcija, uspio si, čestitam, i da ti odgovorim na tvoje "oštroumno" zapažanje: Ko drugom zlo misli neka se ne nada ničem dobrom!
Popadalo ih je bruka ovaj put. Valjda se malo opustile u toku praznika.