Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih prav za prav bil rad srusit Tinu Maze, radse neg rekord
Tinu za Papu
Slovenacki jezik se zove SLOVENSKO ili SLOVENSCINA u SLOVENIJI! Kret'enu jedan obicni. Ti pic'ke nisi vido cigan'u Bosanski. To si ti. Mada za tebe su Romi ljudi sa ponosom a ti si obicni izr'od i kopi'le.
@Bosnjo Jade iskompleksirani, ako nemaš ništa drugo reći, osim uzaludno baliti za bilo kakvim ženskom, i ti i 90% "komentatora" poput tebe, bolje ne piši ništa, pa možda neće svi skontati koliko si glup i primitivan. Jedino si nick dobro odabrao, jer si pravi bosnjo.Vama je vrh intelektualnog dostignuća smisliti "duhovitu " seljačku doskočicu tipa, podero bi je ko siroče napolitanke.
Slovenke se pale na Bosance otprilike ko i Bosanke na Slovence.
@FNM Papak ja nisam iskompleksirani bosnjo ko ti da mi je vrhunac u zivotu naucit Slovenski (tako se taj jezik zove u Sloveniji). Ja sam bosnjo koji se sprda na racun Slovenaca. I za tvoju informaciju, slovenke, urbane cure svrsavaju na bosansku spiku, ne vodi se ljubav tecnim znanjem jezika, nego pasijom, vjestinom i manguplukom, al ne kontas ti to. A ti mami svojoj reci da je seljanka sto te napravila takog ogranicenog
A jesmo mi gov'no od nacije i ljudi! Ljubomorni smo na mjihov uspjeh, na celu nam pise!
Nema vise juge, sad smo mi kod slovenki obicni seljaci i kokuzi. Bio tri godine u Sloveniji studirao, ma nehandri te ni koliko je crnog za noktom. Dobri smo za ismijavanja i to je to. : / Inace cestiste nista ni drugo nije bilo za ocekivati nacija gdje 3/4 se zna skijati!
A ti opet hodaš suva khurca.
Bosanc kod slovenke samo moze da bal'i jer mu nepridaje ni 1% paznje!
Nauci se pricat slovenacki selj'acino jedna
Slovenke se kar.aju ko velike :)