Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaostatak naše skijašice od 14.88 sec sve govori o stanju u ski sportu !!! I pored dvije OLIMPISKE planine Sarajevo nije za 40 godina uspjelo stvoriti ni jednog vrhunskog skijaša ili skijašicu !!! Ovim sportom upravljaju polupismeni i nekometentni likovi. Realni doseg ovakvih likova je Baščaršija i DESTKA U POLA !!! Za ovu mladu skijašicu i 44 mjesto na svijetu je veliki uspjeh. E. Muzaferija👍👍👍👍
@ponta60. Šta je pravdaš?!?! 44. heeeej... 44....
Političari nam imaju najveće plate u Europi a mladi nemaju gdje da razvijaju svoj talenat pa ni osnovnih uslova za trening, tako da je i 44 mjesto uspjeh!
Evo ti mog medu
Solidna, 44-ta.
Promovisati se kao zemlja koja je organizovala olimpijadu 1984, a zimske sportove kao dio opste kulture i komercijalnu priliku kroz turizam imati na ovom nivou, ne ide tako!
Kako se zove naša BiH skijašica, bila je aktivna otprilike u doba Anje Paerson i Marlies Schild? Ne vjerujem da više vozi. Neki dan sam proveo jedno pola sata tražeći, nisam uspio ništa naći.
@dgscorp. Mika Bosnić
@Sticenik He, Mojca Rataj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Michaela uuece 4 medalje
Nisi ti, uzdanice naša, ni trebala ići