Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P Prevc, drugi u istorijii osvaja sve četiri.
Dajmo Slovenci, navijam za braću Prevc, a ne mogu ostati ravnodušan ni prema legendi kakva je Noriaki Kasai. Čovjek ne neuništiv, pravi primjer kako se u sportu traje. Ne treba otpisati Austrijance, nekad se skakač "krije" sve dio turneje, a onda eksplodira.
idem u Garmisch :)
Kazuyoshi Funaki - najveci svih vremena
Ja navijao za Dietera Thomu tada. Obojica vrhunski.
Idemo Petre i Domene.....Bosna i Hercegovina je uz vass❤️
Nejma snijega.. a i nije interesantno
A sta se desilo sa Morgensternom...i onim mladim austrijancem sto je prije 3-4 sezone osvojio...
Ovaj drugi Gregor Schlierenzauer ( 1990. )
Završio karijeru sa 28
Ništa bez Peterke i Masahiko Harade
i Alonena
Hehe, i ja sam navijao za Haradu i Ahonena. Adam Malis, Martin Smit, Sven Hanavald, Primoz Peterka te "ludi" norvezani... bilo je veoma zanimljivo takmicenje. Nakon dosadne dominacije austrijanaca, mislim da ce ova godina konacno ponuditi uzbudjenje. Jedva cekam da pocne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)