Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, strašno. U sekundi se čitav svijet promjeni :/
isusa ti je jebeno...
Posle kazu zdravo je baviti se sportom, a sport je postao cirkus u kome je iz dana u dan sve vise krvi i sve to zarad zabave, novih rekorda i zarade velikih kompanija. Ljudi, umerenost je najveća vrlina - reće Aristotel pre 2500 godina
23 godine tuga jbt fakat :(
tuzna sudbina
Tesko je bilo kome ovo dozivjet a ne sportisti. Zelim ti brz oporavak i ako Bog da opet ces ti stati na skije. Nema predaje, volja i zelja su cudo.
koja tragedija :-( Nadam se da će uz pozitivan stav pobijediti tu nedaću...
Dr. Putin
Božije iskušenje...treba biti hrabra i istrajna....kao što i sama kaže da je
Tuzno :( Sretno djevojko, nadam se da ces ipak ponovo stati na noge!
Moj bože ovaj klix stavi naslov " Nikada više nece moci hodati " al' zato u tekstu objašnjavaju kako ipak postoji mogucnost. Ocaran sam logikom teksta zaista .. Ali i dalje klix je bolje od ostalih medija u ovoj zemlji ;)
E steta fina cura
TUZNO!!! A vala i ljudski rod vise nema granica i ne zna sta ce od sebe, akrobatsko skijanje, Kad vidjeh sta rade odmah mi je pao mrak na oci i posmislih u tom trenutku kako ce neko glavu izgubiti BEZVEZE!!!
Da je bila domacica kao sto svaka zena na svijetu treba da bude sad bi mogla hodati.
koja provokacija :),kako zeni objasniti offside pravilo,kad izadje iz kuhinje tad je offside jel :),sad ce te napast
gledaj minusa, ljudi stvarno nemaju smisla za šalu
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...j­ebem ti život...
tren je dosta da zasere sve..
što ti je život ...