Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tri puta sam morao čitati jer mi+zamah pa to baš nije realno, ali ako tako kaže veliki Kostelić pošteno nešto je vidio i svaka mu čast
Vidio je da se pravi 100 hotela a ne zna da nemaju riješene kanalizacione vode tj. sve ispuštaju u zemlju a majka priroda to sve spusti na vrelo Bosne odnosno izvoriste Bačevo koje napaja grad. U dobrom smo mi zamahu kao i obično.
Hrvati su uživljeni u mediteranski dio svoje domovine, onoliku obalu i 1246 otoka. Više su mediteranski tipovi, a opet imaju vrsne skijaše i skijašice. Evo i prije par dana Zrinka Ljutić i Filip Zubčić na postoljima slaloma i veleslaloma.
Hrvati su inace dobri sportasi.. tu nema sumnje
Zrinka nije bila na postolju ove sezone, a kamoli prije par dana
ali zato kod nas nema profi Skijaša, žalosno
U Bosni se mozes skijati gdje hoces …. Ja se iza kuce skijam … napravio sebi stazu
Pregledao sam emisiju, i ljudi posvetili znacajno vrijeme na promociji Bjelasnice. Iskreno, hvala im na tome.
U Hrvatskoj jednostavno nema planina za to. Dinara i Velebit su cisti kamen a Sljeme je obicni brezuljak. Dok u BiH se inace moze skijat na Vlasicu, Jahorini, Bjelasnici pa i Blidinju veci dio zime.
Budimo realni, Bjelasnica ima potencijal da konkurise europskim skijalistima, cime bi i onoliki apartmani i hoteli bili popunjeni. Turizam je jedna od od najvise rastucih grana u BiH, pa zasto ne bi podrzali to i na Bjelasnici.
Za "modernizaciju" Bjelasnice je protekle dvije decenije i po bio zaduzen iskljucivo Ibro Berilo.
Sljeme na 10 km sjeverno od Zagreba, visina1067m, snijega ni u tragovima, temperatura ovih dana kao da smo na moru. Kakvo mrtvo skijanje. U ovu subotu kolone Zagrpcana krenut ce na skijanje prema Sloveniji, Austriji najvise i Italiji. Jednostavno Hrvatska nema planina za skijanje.
Zato su iz Zagreba Alpe na sat, dva, tri vožnje. Slovenija, Austrija, Italija, gdje god ti srce želi.
Ivica je kulturan momak i priča u diplomatskom stilu: Imaju povijest = tanka sadašnjost veliki prostor pokrivaju s tih par žičara = fali žica oni su u jednom velikom projektu = još nemaju funkcionalno skijalište
Dzaba planine kad nemamo talenata za skijanje, i Ivica je trenirao po austriji , sloveniji i svicarskoj...
Olimpijsko blato, globalno zatopljavanje je uzelo maha tkd sezona iz godine u godinu postaje kraća.