Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko da od toga moze pokriti troskove odlaska
Jadi moji, može platiti hotel možda od toga po tim skupim skijalištima
Nece se skijanjem i tenisom bavit sirotinja...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bijednici bijedni ,ovakve seljacke teme su za sijelo neko u pm odakle ste ste svi dosli na klix,a nije za javni servis ,koliko je ko zaradio ,koga boli hurac koliko je zaradio neko postenim radom
Nisu oni javni servis, oni su privatni blog
Što ne objavite članak koliko je u minusu?
BRAVO ELVEDINA💪💪💪👍
Fuj je ovaj članak, dno dna.
3500 KM peugeot 207 2003 metalik siva ko voli nek izvoli
Daj kontakt broj.
Sta vi objavljujete …bljak
Nas bolesni mentalitet opsjednut novcima i zaradama, umjesto da smo opsjednuti sportskim rezultatima. Da su Danci tako opsjednuti novcima a ne rezultatima nebi nikada imali ovako jak rukomet. Ljudi su se vodili sportskim uspjesima, pa su uspjeli u maloj zemlji poput BiH da naprave najbolje rukometase !
Clanak da se sazalimo, sta li?! Tacno je da su zimski sportovi, osim za 10tak top sportista potcijenjeni, slabo se placaju! 6 mjesto u ski letovima 500 USD a leti 240 m. To moze biti samo ljubav prema sportu i naciji!
Sad neka se pokaze drzava i neka nagradi,velike su pare u budzetu odvojene za sport
Slijedeci clanak: koju marku ulozaka koristi Elvedina Muzaferija?
kakve skijaske nagrade, veca plata fudbaleru sarajeva nego skijasu koji osvoji svj kup (ne pricam o sponzorstvima vec nagradnim fondovima)...
Malo i sramota je ! Sramota neka je naših političara što ne ulažu u sport ! Sramota neka je političara koji ne daju pare , televizijama da prenose važne sportske događaje , da se djeca zainteresuju za sport ! Sram VAS bilo , zbog takvog nipodištavanja nečijeg uspjeha i zastave NAŠE DOMOVINE , 🗣
da nije zalosno bilo bi smiješno
Svaka čast djevojka se pokazala na ovako opasnoj stazi lično ni sa žičarom se nebi spustio ovuda.Da malo više ulažemo u sport bili bi i bolji rezultati.
Susjedi, gledao sam ovu vašu skijašicu i vidi se potencijal i talent, samo da je država pogura financijski imati će i bolje rezultate, imate i skijališta ukratko rečeno imate sve uvjete da imate dobre skijaše, samo izgleda da vam država nema sluha, a o ovoj sići koju je dobila neću ni komentirati, jer sama oprema koju ima je 3x skuplja.
svaka cast za djevojku pa da je i marka posteno zaradjena