Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast kosteliću
http://www.klix.ba/sport/skijanje/tanja-karisik-osvojila-72-mjesto-od-ukupno-75/140213056 :D
minus je dao neki taliban samoubojica ili četnik traktorist iz hrvatske
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskrene cestitke... Jos jednom je pokazao da je veliki skijas...
Bravo Ivice.
Bravo majstore svaka cast!
Ocekujem da ce se opet neko nepametan naci i rec: ''Pa Kostelic imaju korijene iz BiH,i jos je jedan u nizu koji je otisao iz ove drzave igrati za drugu..?'' BRAVO IVICA,tako se to radi!
kako je ovaj kostelic los, slomio se trenirajuci i opet jedva drugi a ovaj nas lajkert niti trenira a i skije posudio i opet odlicni 26.. svaka cast za naseg skijasa....:)))))))))))))
glupane kostelic ima 34 godine. i da je tako los nebi osvojio veliki kristalni globus prije 3 godine.
glupane kostelic ima 34 godine. i da je tako los nebi osvojio veliki kristalni globus prije 3 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bravo ivice legendo........sa 34 godine osvojiti olimpijsku medalju u alpskom skijanju.... ...................srebrenko kostelić................................
sto jes jes, veliki uspjeh
Bravo Kosteliću, bravo Hrvatska. Samo jedan primjer za nas u Bosni , vidis nas kakve imamo planine a nemamo uslove zbog ovih politicara smradova, da se ulaze u sport i da djeca treniraju, *ebo ako nebi bili ko svicarska ili austrija u ovim zimskim sportovima..
TAKO JE kRMAK
te planine su rezervisane za vikendice i minska polja
Propustena prilika da uzme zlato u ovoj smijesnoj disciplini i jos smjesnijoj konkurenciji.Toga je i on svjestan,vidjelo se u intervju nakon utrke da nije zadovoljan.
kme kme umjesto što čuvaš ovce pokušaj na toj svojoj planini na kojoj živiš učiti skijati umjesto što kmečiš i ljubomorišeš
Sine,mozda bi ti trebao da ih cuvas jer vidim da se po citav dosadjujes,visis ovdje na klixu i provociras.Juce/prekjuce clanak na Klixu o Mandzukicu a ti odmah "najbolji napadac na Balkanu",aludiras tim da je bolji od Dzeke,bez potrebe provociras.Dosadio si i Bogu i narodu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar rezultat
Bravo susjed!
Svaka cast nasem Igoru.S obzirom odakle dolazi i kakva su ulaganja u njega i ovaj sport u nasoj domovini ovo 26 mjesto je kao da je osvojio tri zlata.Cvrsto sam uvjeren da ima uslove kakve ima Ivica a da ne govorimo o ostalim svjetskim imenima da bi se sasvim ravnopravno borio za medalju.Naravno cestitke i Ivici na srebru.
Čestitke hrvatskom skijašu Ivici Kosteliću.
Igor je 27. : provjerite: http://www.sochi2014.com/en/alpine-skiing-men-s-super-combined-slalom
Laikert 28. Pa Boga mi napredujemo, nismo više 70. Dobro je...
Da staza nije bila onoliko ostecena u gornjem dijelu, uzeo bi zlato. Al' opet, svaka cast Ivice!
Bravo Ivica !! Brat i sestra ukupno 10 olimpijskih medalja!!!
11