Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je reagivao BH komentator?
Bio u hali.
@ISTINOZBORAC U pravu si, jedino nisi rekao da su sve zemlje bivše Jugolsavije banane, a neke i liče na banane, mada ih nazivaju prehrambenim proizvodima.
Pazi clanka majko draga.. Kakvo je ovo paljenje vatre kljikse.. Napokon imamo neki lijep rezultat u sportu uz Lanu i Elvedinu, a oni o tome sta komsije misle..
Nama ugase signal kad prenose utakmice komšija da ne bi slučajno ko navijao.
Svaka cast Elvedina...ti si svjetlo BiH sporta...a klix bi mogao staviti vijest da je HRVATSKA sinoc osvojila naslov PRVAK SVIJETA u vaterpolu... Kad vec pisu o objektivnosti komentatora i novinara
A to što je narednu minutu pricao o Muzaferiji nikom ništa jel'de. Kako postavljete glupe natpise Bože
Bravo za Elvedinu. Cure rasturaju.
Ponovo sam gledao vožnju i mala je vozila 120 km\h u srednjem dijelu kad je bila brža i od pobjednice Basino. Wow al je pustila skije i stvarno je milina bilo gledati treći i četvrti prolaz. Carica
Ne mrzi li vas više sa ovim glupiranjem i nipodaštavanjem Srbije i srpskog jezika i imena? Jel' hrvatski ili hrvatijanski, jel' srpski ili srbijanski? Vama baš problem da izgovorite srpski, srbski ili slično?! Pokazujete nepoštovanje tako, vređate jedan ceo narod i državu
Samo zakuhavate, covjek normalno reagovao sta je trebao plakati
Kakav šljam i smece od portala jadnici bijedni. Dbgda vam sve pocrkalo sve zivo.
Elvedina i Lana su Ponos Bosne i Hercegovine! Politicari trebaju da podrze Obje takmicarke u novacanoj nagradi! Hvala vam Djevojke od srca i puno srece vam zelim u daljnjim rezultatima!
Piramide su cudo u Visokom,Bog joj dao puno zdravlja a narocito njenim roditeljima.Veliki respekt roditeljima a posebno ovoj nadarenoj djevojcici.
Vi fakat nemate drugoga posla nego skidati hrđu sa q..a... nevjerojatno...
Aferim
Nemožete ni ovdje bez navionalnih podjela smetljari jedni
Al lupate bez veze,do neki dan ste se sprdali s jadnom djevojkom a sad mjerite kako je ko iz susjedstva komentirao ,evo ja Hrvat iz Hr koji je zadnje skijanje na tv gledao jos dok je skijao Bojan Krizaj,Stenmark,Klamer i ekipa (80ih)uvijek sam ovoj djevojci bio tiha podrska u njenoj ustrajnoj borbi s vjetrnjacama i zaista sam radostan sto ju je Dragi Bog nagradio na njenom putu,drz' se Malena!
Ja pregledah video, komentator top. Profesionalac. Ne kontam šta je trebao?
Ja vam garantujem da ni jedan covjek drugog covjeka ne mrzi, sve dok mu neko ne „posoli“ pamet da dodje u takvu situaciju. Zar vi zaista mislite da se ljudi na Balkanu mrze zato sto imaju razlog za to? Ne. Ako se mrze, to je zato sto pojedinci medju njima imaju koristi od toga. Vjekovima je tako, a nazalost, vidim da ce tako biti i dalje.