Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Elvedina!!!👏👏👏🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Olimpijske planine, zemlja planina, par snježnih mjeseci. I nama su uspjeh bodovi na velikom takmičenju. Kao da smo f***ing otok u sred okeana.
Ovo je izvanredna vijest, 28. od 70 u najjačoj svjetskoj konkurenciji.
odma je na budzet zaposlit
Nek smo se ukazali na nekoj listi. Yaas! Bravo macko!
Od 70 bila 58 pa to mogu i ja koji sam laik za skijanje :D
citaj levatu. bila 28. mjesto
Bravo Elvedina. S obzirom da nikad nismo čuli za tebe, barem većina, znači da sama radiš, sama se finansiraš ili nalaziš sponzore, a da nemaš podršku institucija države. U tome je ovaj uspjeh i vrjedniji.
Ima ih u Palama bar pet što imaju bodove, čak i sa Svjetskog kupa!
Toliko lijepih planina, mogucnosti, olimpijski grad, zalosno je sto se ne ulaze u zimske sportove koji su jako lijepi za gledati i uzivati u njima, Elvedini svaka cast, ali drzavo....
@migrantsyriauskbih bas zelim to reci da nemamo ni jednog skijasa,ali hodza se ima svi se skoluju radi love a skijanje ,niko nije lud da skraira
@migrantsyriauskbih Zato što se mnogim novopečenim bogatašima pod planinom i zimskim sportovima podrazumijeva boravak u vikendici/apartmanu uz kile suhotine i litre alkohola s pogledom na skijašku stazu. Eto zato.