Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČETRI olimpijska predstavnika za zemlju u kojoj su nekad bile organizovane igre. Pogledajte dragi moj ljudi kako smo samo propali u zadnje 34 godine, a puna vam usta vaših i njihovih. Ovo je najveći pokazatelj kakva nam je država zapravo.
P.S i nemamo još usvojen zakon o sportu.
Suti, dobro je da uopste ucestvujemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel Plakalovic onaj sto podrzava ratne zlocince? Mislim da takvi nisu bas dobro dosli na Olimpijske igre.
mene kad neko pita koliko imamo zvijezdica na Varti, ja nemam pojma. Znam da na krajevima omaju one polu zvijezdice, ni tamo, ni vamo. Pola jedne i pola druge se rachuna kao jedna zvijezda ili? Ja sam mislio da je to zastava BIH i Boshnjaka svih religija, kad tamo u HR nedavno neki Boshnjachki separatisti usvojili ljiljane kao njihovu manjinsku zastavu. Ljiljanima se najvishe ponose oni shto rata nisu ni vidjeli (dijaspora i povratnici iz iste, nakon dejtonskog).
Fina je, puno sreće i želim ti plasman kojem se nadaš i koji priželjkuješ ☺
Predstavlja nas onaj mali Plakalovic sto je nedavno velicao Ratka Mladica.
Hrvatska koja mozda ima samo jedno pravu planinu za skijanje i opet imaju 20 predstavnika u vise sportova...
ajde zacepi...vazda o ratu i glupostima...
lepo volim te bosno i hercegovino
More nosit i metlu,isto joj je!_hihihihihi
too Eli ponosno ga drzi...mislim barjak ;) nemojte se ljutiti nisam mogao odoljeti...
mene ce bit stid kad ih samo 4 izađu...a imamo uvjete mozda i najbolje na balkanu samo sto ne znamo iskoristit
kakve uvijete? ako misliš na planine onda imamo.. to ono u roky stilu, obališ balvan pa ga nosiš kući na leđima. Ali ozbiljno, uvijeti su pare i sistematski razvoj sporta. to što ja imam skije i brdo pred sobom, i nisu neki uvijeti.
pricam o tome da je Sarajevo imalo OI...ali glupi bosnjo je sve zapustio i zaboravio i da je se drzalo do tog mogli bi bit puno jaci
Lijepo, baš se pitam hoće li je sama uspjeti ponijeti
sretno