Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke na osvojenim medaljama, na upornosti i pozrtvovanju. Da te sreca i uspjeh prate na svim buducim takmicenjima.
Abdullah Hadžimešić zvani Tomba
Malik je vehabija...majka vjerovatno umotana
Bravo!!!
Bravo Abdullah !!! E sad da bi ostao u VRHU, mora imati min 180 dana u godini treninga na snijegu, recimo 3 mjeseca na BiH planinama i tri mjeseca na GLEČERIMA, i cijelu godinu SUHE treninge. Stalne izostanke iz ŠKOLE, tj školuješ se usputno ! Uz naporan radi i neosporni talenat moraš imati vrhunske TRENERE i BOGATE SPONZORE , ili se sve sa 12-13 godinom UGASI ! Uz OLIMPIJSKE planine ski savez BiH za 40 godina nije STVORIO ni jednog VRHUNSKOG SKIJAŠA !!!
Lijepi sin Bosne, Abdullah, svaki uspjeh i sreću ti od srca želim dječače.
Bravo, mališa! Čudo jedno koliko na ovom Klixu ima zlobnika i ljubomornih
Svaka čast, samo naprijed!
svaka cast djetetu i njegovim roditeljima. skijanje je jako tezak, skup i slabo placen sport, tako da ovom djetetu zelim da se zabavlja dok moze, zdravo zivi, a kada dodje vrijeme neka se hvata knjige i nauke. od skijanja nemas nista, posebno kada dolazis iz zemlje kao sto je BiH. sretno mali!
Svaka čast, šta bi tek radio da ima podršku države.
naravno ništa protiv malca, ali kakva ovo imena bošnje daju svojoj djeci?
@mostar25 Bošnjačka muslimanska, Boziji rob - Abdullah, ne bi trebalo da ti to smeta.
@mostar25 hoće tebe pitat'?
svaka cast
Za ove klosare i zlobnike informacija ovo nije Jala brat,ovo je doktor Malik najbolji stomatolog u BiH sa svojim sinom,cestitke doktore na velikom uspjehu tvoga sina
Malac tebe treba hitno izmjestiti iz bosne kad si vec talent. Ovde se neces zazvit 100% jer niko nije.
Sve najbolje paša
Cestitke malisa, ali nastupaj ti za neku drugu drzavu, ovdje ti niko nikada nece reci hvala ni za sta !