Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja bih odbila ono sto nisam dobila...ima smisla 😂
al zato znam sta ne bi odbila 👍
@drKvaternikKlobuk mmmmmm
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konačno da i naši takmičari nešto ipak dobiju na Olimpijadi
Iranci prelaze na SAŽEM
Kad se pocne politika mijesati u sport. Sramno
muslimanima svakako treba zabraniti mobitele...to uglavnom sluzi za pripremanje migrantskih ruta i islamizaciju hriscanskih zemalja a cesto i za pripremanje teroristickih akcija....iako se mobiteli aktivno prisluskuju i prate muslimani nadju nacina da preko drustvenih mreza zloupotrebljavaju sistem...zato bi trebalo pokrenuti inicijativu zabrane mobitela novije generacije za muslimane...eventualno im dati one koji ne mogu na internet
znas kako kazu..nicija nije do vijeka sjala. rimsko carsvo se prekrstilo, pa je red i da se krscanske zemlje nekad islamiziraju.:) a nekad mozda svi budemo i ateisti..sve u svoje vrijeme.
trebali su im opanke dati ko i nama..nije zvaka za seljaka
Samsung = Gigant
Koji blam kada ti poklone samsunga a ti umrli ajfonaš hahaha
Čeka raja iz Sjeverne Note 9
Ma kad dijeliš poklone dijeli ih svima bez izuzetka pa poklon je. Kakvo kršenje nekih pravila to je seljakluk. Pa to nema ni u najvećoj zabiti a kamoli na takvoj smotri kao ZOI. Posra.se se u igre
Sada nek apple da iphone irancima i s korejancima i da vidiš šta je dobra reklama
Zasto su komentari ispunjeni fasizmom i rasizmom? Mi u bosni bolji od irana ili sj. koreje?
Pa zar ova pogan "prenapredna" iz Irana nema svoje mobitele ?
@ErikBerne Prokletinje Iranci i njihova braća vlaška !
Iranac ode u Njemacku, krene da kupi telefon a oni njemu., ne moze', vi ste pod sankcijama. Koja podlost. Ne treba da prihvate ni izvinjenje ni poklon.
ja seljakluka
diplomatske note zbog samsunga notea? ja budala Bože
Danas je i sport politika, nazalost.
Trebali su zaobici i ovog ”naseg” sto velica ratne zlocince.