Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je gledao otvaranje EYOF a sigurno se nakratko sjetio Samarana i OI u Sarajevu,ovi ostali nisu ni bitni jer su papci. Skaka samo naprijed.
Skaka je organizovao najveci sportski dogadjaj od Olimpijade na ovamo koji je zasigurnu donio velike pare u BiH. Glupo je ato se ljudi svadjaju radi politike,bolje da se svadjamo kako potrositi pare.
@senadsenci.Skaka organizovao EYOF??? Jesi ti dobar??
Tu noć smo poslali najljepšu sliku Sarajeva, i bili u centru Evrope. Bravo Skaka, bolja reklama našeg grada i države nije bila!
gdje su otisle pare, Kaka? Treba opravdati svaku marku.
Ovaj Skaka naročito voli predstavljati Sarajevo u inostranstvu gdje su dobre dnevnice i skupi putni troškovi. Vjerovatno ce i ovo navesti kao jedan od 165 projekata 🤣🤣🤣
Bravo Skaka, ljubio ti kozice sto ti je predak skidao britvom. ❤️
Bravo Skaka, malo ko predstavlja Sarajevo i BiH tako reprezentativno kao ti! Bravo jos jednom! 👏🏻
skakini botovi na 3,2,1 pali...