Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška svakom smirivanju tenzija.
Sta je sa Djodom?
"Posljednji put se to desilo prije 12 godina na Zimskim olimpijskim igrama 2016 godine." hahahah
Samo mi u Bosni nikad pameti doci
Zanimljivo, cak i na Korejskom poluotoku je moguce postici nekakav konsenzus i jedinstvo oko neke teme, dok je kod nas uvijek sve napeto ko qurac cak i oko najbenignijih i najbanalnijih tema!
Izgleda da su svatili da ima samo nacija korejanci ovi nas svrbi i uzp tvrdji od njih
Vise salje Republika Srpska od ovih, doduse pod zastavom Srbije, al kako je govorio Gavro Vuckovic sve je to jedna zemlja i isti narod.
Nek napreduje omladina dok RS ne postane drzava.
Bosnje salju jednog kahvedziju, tri meraklije, pet nargilasa i deset hodza ucaca.
A hrkljus?
E joj mene budale, hrkljus i sjedeca odbojka su ljetni sportovi
Posljednji put to se desilo prije 12 godina na Zimskim olimpijskim igrama 2016. godine.
@gitar4 ma ja sjećam se mada je davno bilo.
Čudi mene da Duduku nije palo na um da recimo s ovim svojim jaranom i istomišljenikom udruži snage i pošalje par klizača na OI ... ? ? ?
Pa salje klizace pod zastavom Srbije.
@VlahocetamoI ......... Ne računaj mi srbijance rođene po Zlatiboru u Dudukove podanike .... ????? Njegovi se kližu samo uz qurac niz qurac pa ponovo ...